Antena Căutare

Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa

Ultima etapă din Turcia aduce telespectatorilor dezvăluiri neașteptate despre trecutul lui Mihai Petre, dar și o discuție "aprinsă" dintre Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța.

mihai-petre-adriana-tramdafir-maria-speranța Galerie
Ultima etapă din Turcia aduce telespectatorilor dezvăluiri neașteptate despre trecutul lui Mihai Petre, dar și o discuție "aprinsă" dintre Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța. | Antena 1

Jocul de Amuletă din ediția 18 a sezonului 4 Asia Express a fost câștigat de Cosmin și Eliza Natanticu, însă cursa pe Drumul Împăraților continuă cu noi probe și misiune care pun în dificultate concurenții.

Cele șapte echipe rămase în competiție nu au scăpat de autostop și de căutatul cazării în etapa 5 a reality show-ului. După o zi extrem de grea și obositoare, cuplurile au plecat în căutarea unui loc în care să doarmă și a unor oameni care să le ofere ceva de mâncare.

Citește și: Elwira Petre, despre curaj și determinare în competiția Asia Express: „Trebuie să te lupți până la capăt și să-ți urmărești visul”

Mihai și Elwira Petre s-au numără printre concurenții care au întâmpinat probleme în căutarea unui loc în care să rămână peste noapte: "Era prima oară când aproape am clacat. Nu aveam energie să mai rog pe cineva, eram gata, simțeam că o să mă pun acolo și o să dorm pe undeva pe jos. Nu mai pot să spun povestea asta."

Ce a dezvăluit Mihai Petre despre trecutul său la Asia Express

Nu a trecut prea mult timp și norocul le-a surâs Elwirei și lui Mihai Petre. Un băiat s-a oferit să îi cazeze pe cei doi și să le dea o masă caldă la un restaurant din zonă. Atmosfera și oamenii alături de care se afla la masă l-au făcut pe concurent să ofere detalii neașteptate despre trecutul lui.

"Eu m-am simțit cu ei extraordinar de bine din mai multe motive, pentru că am rezonat pe foarte multe direcții. Mi-am imaginat gașca mea de prieteni, că și eu am 3-4 băieți cu care uneori plecam în tinerețe la mare. Mâncam și resturi de pe mese, recunosc că făceam asta.", a spus Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Zarug, replici acide către Mihai Petre. Ce i-a reproșat concurentul la prima probă din etapa 5

"Adevărul este că cele mai bune chiftele eu am mâncat acolo", a mai dezvăluit Elwira despre masa alături de turc și gașca lui de prieteni.

Adriana Trandafir și Maria Speranța, replici dure la cazare în ediția 18 din Asia Express - Drumul Împăraților

Adriana și Maria Speranța Trandafir au fost norocoasele care au găsit cazare într-un timp cat mai scurt, însă tensiunile acumulate în timpul probelor din ediția 18 a sezonului 4 din Asia Express și-au spus cuvântul.

Actrița nu a fost deloc încântată de chiftele pe care i le-au oferit gazdele la cazare, iar acest lucru a dus la câteva replici dure cu fiica sa.

"Cred că în secunda aia preferam să mor de foame decât să mănânc tâmpenia aia de", a spus Adriana Trandafir.

"Chiftele din Istanbul de care ai fost foarte încântată. Nu știu cât ai jucat teatru cu chiftelele alea", i-a dezvăluit Maria Speranța.

Citește și: Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe nebunia”

"Ce vrei să spui cu asta? (...) Nu au mai comandat și altceva, au comandat foarte multe chiftele. Eu am luat un cuțit și un tocător ca să salvez situația în ceea ce mă privește, să mănânc ceva, iar ea îmi freca ridichia că ne facem de râs și că ce zic oamenii ăștia", i-a mai răspuns mama ei, vizibil enervată.

Cele două au ajuns „la cuțite” în doar câteva minute: "Măi, eu vreau să îmi fac o salată. Eu nu pot să le mănânc așa."

"Te liniștești, te rog frumos. Mama! Uite că ți-a adus, zâmbește. Nu mă mai lua de mână că mă enervezi", i-a reproșat Maria Speranța.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 17 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat Jocul pentru Amuletă din ediția 18 a competiției de pe Drumul Împă... Diseară, la Asia Express - Drumul Împăraților, o primă echipă va primi pașaportul pentru Georgia. Show-ul, lider de audi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x