Antena Căutare

Asia Express, 19 octombrie 2021. Ce dezvăluiri a făcut Cosmin Natanticu despre socrul lui la Jocul de Amuletă. Ce probe au fost

Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera sunt cele două echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă al ediției 20 din sezonul 4 Asia Express. Concurenții au avut parte de probe ce presupun multă dexteritate și au făcut dezvăluiri neașteptat.

cosmin-natanticu-fete-din-trb-Chepni Galerie
Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera sunt cele două echipe care s-au calificat la Jocul de Amuletă al ediției 20 din sezonul 4 Asia Express. | Antena 1

Ziua a început în forță pentru echipa formată din Cosmin și Eliza Natanticu. Cei doi au venit la Jocul de Amuletă mai pregătiți ca niciodată să îl câstige, mai ales că este o zi foarte importantă pentru concurent: aniversarea sa.

Concurenții au cunoscut câteva tradiții și obiceiuri ale ținutul tribului Chepni, iar probele pe care le au de îndeplinit le-au dat câteva bătăi de cap. Cele două echipe au plecat la drum cu alte așteptări, însă Irina Fodor i-a lăsat cu gura căscată când a spus indicațiile Jocului de Amuletă din această seară.

Ce a dezvăluit Cosmin Natanticu despre socrul lui la Jocul de Amuletă din ediția 20 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Una dintre misiunile pe care le-a avut de îndeplinit la Jocul de Amuletă i-a amintit lui Cosmin Natanticu de socrul său. Acesta a fost nevoit să găsească 4 fete pe care Eliza i le descria prin stație, proba fiind una dificilă.

"Deci are nasul un pic cârn?", a întrebat-o concurentul pe soția lui despre cum arată prima fată pe care a găsit-o.

Eliza Natanticu s-a decis să își lămurească partenerul și i-a dezvăluit că domnișoara pe care trebuie să o caute seamănă la nas cu tatăl ei: "Nu cârn, are nasul un pic mărișor. Forma pe care o are tata la nas."

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Irina Fodor, replici neașteptate la adresa lui Zarug. Ce a avut să îi spună prezentatoarea TV

"Eu când am văzut-o pe aia deja l-am văzut pe tata socru. Uite-l pe Johnny femeie", a spus Cosmin Natanticu, vizibil amuzat de replica soției lui.

Chiar dacă a întâmpinat probleme în găsirea fetei corecte, concurentul a ținut minte indicațiile Elizei și a adus-o pe domișoara corectă. De asemenea, replicile savuroase nu au ezitat să apară.

"Eliza, în viața mea nu am alergat atâta după fete", i-a spus Cosmin Natanticu partenerei lui prin intermediul unui walkie-talkie.

"Aleargă acum, mamă, că îți dau voie. Du-te și aleargă după toate fetele. Hai că ești foarte bun la găsit femei", i-a răspuns Eliza.

Despre sezonul 4 Asia Express – Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranumit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au "certat". Care a fost motivul pentru care s-au enervat

Echipele luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și AntenaPLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil ", integral și exclusiv pe AntenaPLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 19 octombrie 2021. Cazarea, o adevărată surpriză pentru concurenții rămași în competiție. Ce i-a așteptat... Asia Express, 19 octombrie 2021. Cine a câștigat Jocul de Amuletă din ediția 20 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x