Antena Căutare

Asia Express, 20 octombrie 2021. Francesco a fost "lovit" de Patrizia Paglieri. Ce s-a întâmplat la Cursa pentru Ultima Șansă

Tensiunea și-a spus cuvântul și în echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco la Cursa pentru Ultima Șansă. Cei doi și-au aruncat replici dure, iar concurenta a făcut un gest neașteptat.

patrizia-paglieri-francesco-in-cursa Galerie
Tensiunea și-a spus cuvântul și în echipa formată din Patrizia Paglieri și Francesco la Cursa pentru Ultima Șansă. | Antena 1

Cele trei echipe care au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă în etapa 5 a competiției au început ziua cu o probă care s-a bazat pe forță și munca în echipă. Deși au trecut cu bine peste misiune, concurenții s-au confruntat cu una dintre cele mai întâlnire probleme din Asia Express, autostopul.

Pentru a ajunge la următoarea destinație, cele trei cupluri de vedete sunt nevoite să își găsească un mijloc de transport. Norocul le-a surâs Lidiei Buble și Esterei, care au găsit într-un timp foarte scurt un șofer dornic să le ia cu mașina.

Citește și: Patrizia Paglieri are un iubit mai tânăr decât ea. Cine e bărbatul cu care concurenta Asia Express are o relație de patru ani

Patrizia Paglieri și Franceso au intrat în panică când au văzut că surorile Buble au fost primele care au transport la autostop. Cei doi au început să se contrazică, iar concurenta a apelat la un gest neașteptat.

Patrizia Paglieri, gestul care l-a surprins pe Francesco

Autostopul pe vreme de pandemie se numără printre cele mai dificile probe de pe Drumul Împăraților. Timpul a pus presiune foarte mare pe Patrizia Paglieri și Francesco, care își doresc foarte mult să ajungă în Georgia alături de colegii lor de competiție.

Cei doi au început să își "arunce" replici dure lângă șosea, acolo unde făceau autostopul. După ce au văzut că nu oprește nimeni, Patrizia Paglieri și fiul ei au decis să meargă într-o stație de autobuz pentru a lua orice mijloc de transport.

"Nu aveam timpul necesar să primim toate refuzurile cu care suntem obișnuiți. Atunci am decis să mergem într-o stație de autobuze.", a spus Francesco.

Citește și: Asia Express, 19 octombrie 2021. Francesco, plin de nervi când a văzut ce i-a făcut Zarug. Cum a reacționat concurentul

Concurenții au urcat într-un microbuz, însă șoferul nu a dat nici măcar un semn că îi va duce la destinație. Din momentul respectiv, presiunea și-a pus amprenta asupra celor doi, iar Patrizia Paglieri a apelat la un gest neașteptat.

"Noi nu suntem turiști, mama! Suntem într-o competiție", i-a spus Francesco mamei sale în timp ce se ridica de pe scaun.

"Stai cuminte!", i-a spus Patrizia Paglieri, vizibil deranjată de comportamentul fiului săi. Mai mult decât atât, concurenta l-a împins pe Francesco cu mâna, semn că ar trebui să aibă puțină răbdare.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 20 octombrie 2021. Concurenții s-au plimbat cu roabă în Cursa pentru Ultima Șansă. Zarug și Lorelei au făc... Asia Express, 20 octombrie 2021. Lidia Buble a dezvăluit câte kilograme a acumulat până în ultima etapă din Turcia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x