Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care localnicii au chemat Poliția. Ce au pățit Connect-R și Shift

În orașul în care au ajuns, concurenții care se străduiau în continuare să găsească un loc de dormit au fost Connect-R și Shift și echipa formată din Cuza și Emi.

connect-r si shift colaj la asia express Galerie
În orașul în care au ajuns, concurenții care se străduiau în continuare să găsească un loc de dormit au fost Connect-R și Shift și echipa formată din Cuza și Emi. | Antena 1

Cei patru concurenți se plimbau deja de mai bine de patru ore pe străzile acelui oraș încercând să convingă localnicii. Se înnoptase și șansele lor de a găsi cazare scădeau simțitor. În contextual pandemiei, mulți localnici îi refuzau, spunându-le că nu îi pot primi.

Connect-R și Shift au fost alungați de mai mulți localnici din case diferite, iar la un moment dat, un localnic care le-a spus că nu le poate oferi cazare a hotărât să sune la poliție pentru că nu se simțea în siguranță atunci când îi vedea pe cei doi concurenți pe străzile orașului. Poliția a sosit cu o dubă imediat.

“Așa ghinion mă? După ce că stăm pe drumuri, vai mama noastră, uite și Poliția. Bă, nu e noaptea noastră”, a spus Connect-R căruia nu îi venea să creadă ce se întâmplă.

Localnicii au sunat la Poliție, iar Connect-R și Shift erau speriați

Poliția a venit să ceară la control actele pe care echipele de filmare le păstrează, de regulă, pentru concurenți.

“După ce s-a terminat toată mascarada asta cu poliția, am luat-o ușurel iar la pas. Poliția ne-a spus ceva de genul să părăsim orașul în 30 de minute dacă nu ne ia nimeni în casă și băiatul doamnei care vorbea engleză a venit după noi”, a povestit Shift.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Mihai și Elwira Petre s-au ascuns în portbagajul unei mașini. În ce ipostaze au fost filmați

Atunci Connect-R și Shift au găsit o rază de speranță și au fost primiți de o familie să doarmă.

“Foarte sensibil momentul, să știi. Pentru că eram terminați”, a mai zis Shift.

Între timp, Cuza și Emi încă se plimbau pe străzile orașului și au reușit să găsească cazare acasă la o doamnă care locuia cu fiica ei. Doamna i-a îndrumat spre o pensiune pe care o deține cu soțul ei. Acolo băieții aveau să primească două camera.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Două echipe au fost ridicate de jandarmi și obligate să oprească filmările

Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital, sunt cele 9 perechi dornice de aventură și adrenalină.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, cei care le va aduce telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le vor străbate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 20 septembrie 2021.Eliza Natanticu a surpins cu vocea ei. "Concertul" la care toți au rămas cu g... Elwira şi Mihai Petre au câştigat imunitatea în primul stage Asia Express. Cea de-a treia ediţie a show-ului, lider de a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x