Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. De ce au fost două echipe penalizate. Au primit întârzieri de 10 minute

Drumul Împăraților este unul plin de surprize pentru cele nouă echipe care au decis să plece în aventura vieții lor. Concurenții au trecut prin experiențe unice, iar acum au avut parte și de prima penalizare din sezonul 4 Asia Express.

Cuza și Emi alături de Patrizia și Francesco, aleargă Galerie
Drumul Împăraților este unul plin de surprize pentru cele nouă echipe care au decis să plece în aventura vieții lor. Concurenții au trecut prin experiențe unice, iar acum au avut parte și de prima penalizare din sezonul 4 Asia Express. | Antena 1

Cele patru echipe au început a doua zi din sezonul 4 Asia Express mai pregătiți ca niciodată să se califice la Jocul de Amuletă, însă situațiile neprevăzute i-au pus într-o ipostază mai puțin plăcută, motiv pentru care misiunea acestora a fost schimbată.

Printre primii care au ajuns la Irina Fodor în timp util au fost Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cuza și Emi, Patrizia Paglieri și Francesco, însă două perechi au fost penalizate.

De ce au primit 10 minute de întârziere Cuza & Emi și Patrizia Paglieri și Francesco

Cursa a fost schimbată după ce două echipe (Cuza și Emi, Patrizia Paglieri și Francesco) au avut probleme cu autoritățile din Turcia în timp ce se ascundeau în mașinile localnicilor pentru a urca pe feribot.

Cei patru concurenți au fost ridicați de jandarimi, obligați să oprească filmările și controlați. Deși au pierdut foarte mult timp până autoritățile le-a dat permisiunea să se urce pe podul plutitor fără un mijloc de transport, Cuza & Emi și Patrizia & Francesco au reușit să ajungă la Irina Fodor printre primii.

Îniante de a afla pe ce loc au ajuns, prezentatoarea TV le-a dezvăluit că au 10 minute de penalizare, iar acest lucru le poate afecta poziția în clasament. Taxarea celor două echipe a fost dată din cauza faptului că au fost descoperite de autoritățile din Turcia.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din latex

"Haideți să vedem pe ce loc ați ajuns, dar aș vrea să știți de la început că veți avea o penalizare. Va dura 10 minute penalizarea, apoi vă veți putea semna în Cartea Asia Express sezonul 4. Primii au fost Patrizia și Francesco, iar după Emi și Cuza.", a spus Irina Fodor.

"Deci practic în aceste 10 minute poate veni o altă echipă", a completat Cuza.

Patrizia și Francesco a fost cea de-a treia echipă care a ajuns la Irina Fodor, însă penalizarea de 10 minute i-a dus pe locul patru, iar cea de-a treia echipa care se califică la jocul pentru amuletă este cea formată din Cosmin și Eliza Natanticu.

"Patrizia săraca, iar a fost prinsă de poliție. A doua oară..Și ce crezi că îmi mai spune, și Cuza cu Emi au ajuns, și pe ei i-a prins poliția, și pe ei i-a penalizat, de fapt noi eram a cincea echipă ajunsă acolo. Noi așa am reușit să ajungem pe locul trei, mulțumim poliția din Turcia pentru că i-a prins", a spus Cosmin Natanticu.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Cursa de pe Drumul Împăraților a început cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1. Cele nouă echipe vor avea de urmat și în sezonul 4 din Asia Express câteva reguli stricte.

Citește și: Patrizia Paglieri, declarații exclusive despre Asia Express: ”Este prima emisiune la care particip pe care o voi urmări”

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 19 septembrie 2021. Ce concurenți s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Mihai și Elwira Petre au dansat ... Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x