Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat

Competiția de pe Drumul Împăraților este una mare, iar echipele se luptă pentru a obține prima iuminitate din sezonul 4 Asia Express. Concurenții trec prin cele mai dificile situații și fac strategi care să-i ducă cât mai aproape de destinația finală.

Lidia Buble & Estera și Zarug & Lorelei Galerie
Competiția de pe Drumul Împăraților este una mare, iar echipele se luptă pentru a obține prima iuminitate din sezonul 4 Asia Express. Concurenții trec prin cele mai dificile situații și fac strategi care să-i ducă cât mai aproape de destinația finală. | Antena 1

Cele nouă echipe au de parcurs o distanță de 90 de kilometri pentru a ajunge în locul în care sunt așteptați de Irina Fodor. După ce au reușit să facă rost de săculeți, concurenții trebuie să facă din nou autostopul, însă mașinile opresc foarte greu, iar șoferii care acceptă o fac pentru distanțe scurte.

Cuplurile au așteptat ore bune în soare pentru a face rost de un mijloc de transport, dar riscurile sunt asumate în lupta pentru imunitate.

"Deci la un moment dat eram atât de descurajată și de disperată să înaintăm, am zis că fac orice, mă pun și în genuchi, țuc și pâmântul, fac orice numai să ne ia ăștia. Nu mai puteam, eram disperată.", a dezvăluit Lidia Buble despre așteptarea sa de la autostopul spre Assos.

Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug

După ore bune de așteptare, Zarug și Lorelei au reușit să oprească o mașină cu turci, lucru care i-a atras atenția Lidiei Buble. Artista și sora ei au încercat să le fure mijlocul de transport celor doi concurenți.

"Încercarea moarte n-are, poate ne ia pe noi. E un concurs până la urmă, oricum ne-au claxonat pe noi.", a spus artista.

"Dați-i drumu' de aici!", le-a spus Zarug colegelor sale de competiție, după ce le-a văzut la geamul mașinii pe care o oprise ei.

Citește și: Cu ce se ocupă Lorelei Bratu de la Asia Express sezon 4. Are 34 de ani și propria afacere

Cei patru concurenți au încercat să covingă persoanele din mijlocul de transport să îi ia și pe ei, însă aceștia nu au reușit să se înțeleagă cu șoferul și prietenii săi.

"Și a început circul. Ei vorbeau cu tipul creț superb, cu băiatul de pe dreapta, iar noi cu șoferul.", a mai zis Lidia Buble, completată de sora ei.

Pentru a fura mașina lui Lorelei și Zarug, artista l-a pus pe băiatul din dreapta să o caute pe rețelele sociale: "Stați că vă iau mașina. Lupți cu toate armele pentru a continua și a merge mai departe."

Lorelei și Zarug au urcat în mașina turcilor, iar șoferul s-a oferit să ia ambele echipe, însă nu avea loc pentru ele, fapt pentru care a fost nevoit să aleagă.

"Păi mă face pe mine o blondă!", a spus Zarug.

După mai multe încercări de a le fura mașina, Lidia Buble și sora ei au reușit să îi dea jos pe ceilalți colegi ai lor și să se urce ele.

Citește și: Cine este Zarug de la ”Asia Express” sezon 4. Câți ani are, cu ce se ocupă și ce a studiat coechipierul lui Lorelei Bratu

"La modul real este ceva ce eu nu aș putea să fac, dar nu pot nici să-i judec pentru că oamenii ăia sunt competitivi. Eu nu sunt la modul ăla de a te "călca" în picioare. Eu fac tot ce pot să fac, cât pot să fac.", a mărturisit Zarug, după ce surorile Buble i-au luat mașina.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa d... Asia Express, 19 septembrie 2021. Adriana Trandafir si Maria Speranța au fost răsfățate de gazdă. Ce au mâncat concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x