Antena Căutare

Asia Express, 19 septembrie 2021. Momentul în care Cuza și Emi au cedat. De ce s-au certat cei doi concurenți

Misiunile din Asia Express nu sunt tocmai așa de ușoare cum credeau concurenții. Printre cei care au avut o discuție aprinsă și s-au certat se numără Cuza și Emi, care au cedat și s-au enervat peste măsura.

Cuza și Emi iau mama de la Irina Fodor Galerie
Misiunile din Asia Express nu sunt tocmai așa de ușoare cum credeau concurenții. Printre cei care au avut o discuție aprinsă și s-au certat se numără Cuza și Emi, care au cedat și s-au enervat peste măsura. | Antena 1

Jocul de Amuletă a avut loc, însă cursa pentru concurenți nu se termină aici. Aceștia trebuie să rețină o adresă și numele unei persoane pentru a ajunge la bazarul Aynali Çarşi, acolo unde îi așteaptă cineva pentru a le oferi un săculeț.

Misiunea a fost foarte grea, iar mai multe echipe s-au întors pentru la Irina Fodor pentru a le oferi a doua oară informațiile legate de locul în care trebuie să meargă. Tenisiunile și presiune și-au spus cuvântul, iar discuțiile aprinse dintre concurenți nu au întârziat să apară.

De ce s-au enervat Cuza și Emi în sezonul 4 Asia Express

Un moment de-a dreptul tensionant a fost cel în care Cuza și Emi au cedat și s-au enervat. Cei doi au reușit să ajungă bazarul Aynali Çarşi, însă nu au găsit persoana care îi aștepta cu un săculeț. Situația a început să fie și mai dificilă după ce concurenții au decis să se întoarcă în locația din care au plecat.

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. Cuza s-a îngrozit când a văzut costumul de wrestler. Cum arată în ținuta mulată din latex

"Ne-a luat foarte mult să decidem să ne întoarcem la Irina pentru că nu puteam să accept că am greșit. Îmi era frică să nu fi căutat noi în tot bazarul", a spus Cuza, vizibil afectat de cele întâmplate.

Deși au plecat cântând spre Irina Fodor, presiunea de pe umerii lor s-a simțit încă din prima clipă. Cearta și discuțiile aprinse dintre cei doi colegi de la Noaptea Târziu nu au întârziat să apară.

"După ce ai zis prima adresă, ai uitat-o! A trebuit să mă gândesc, să îmi aduc aminte ce ai pronunțat tu o singură dată.", i-a reproșat Cuza colegului său.

Citește și: Emi şi Cuza, dezvăluiri din Asia Express, sezon 4: "Ne înjurăm, ni se umflă venele, ne inflamăm. Ai o bubă, dă să apăs pe ea!"

"Eu mă așteptam să îmi vină repede nervii în Asia Express, nu mă așteptam să vină la intensitatea asta. Eu eram atât de nervos și efectiv nu mai aveam putere de reacție pentru că nu înțelegeam ce s-a întâmplat.", a mai adăugat el.

Emi a încercat să își liniștească colegul de echipă și i-a dezvăluit că greșeala o putea face oricine.

"E frustrant, a doua zi de Asia Express și ai pierdut amuleta că ai avut ghinion să te ia miliția. Și acum în cursa pentru imunitate începi cu o hafă.", a zis Emi.

Despre sezonul 4 Asia Express

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 19 septembrie 2021. La ce truc a apelat Lidia Buble pentru a reține o adresă. Ce a făcut la următoarea pro... Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x