Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească o mașină. E prima dată când se întâmplă asta

Connect-R și Shift au avut parte de cea mai neașteptată situație la primul autostop din ediția patru Asia Express. Cei doi au stat ore întregi în soare pentru a opri o mașină, însă norocul nu a fost de partea lor.

Connect-R și Shift în două ipostaze diferite Galerie
Connect-R și Shift au avut parte de cea mai neașteptată situație la primul autostop din ediția patru a sezonului 4 Asia Express. Cei doi au întâmpinat probleme după ce au stat ore întregi în soare pentru a opri o mașină. | Antena 1

Cele nouă echipe s-au obișnuit deja cu cele mai întâlnite situații de la Asia Express: misiunile, cazare și autostopul fără bani. Cea de-a doua cursă pentru imunitate din sezonul 4 aduce cu ea surprize și peripeții neașteptate.

Concurenții au fost nevoiți să facă autostopul pentru a merge spre următoarea probă, însă mai mulți dintre ei au întâmpinat dificultăți. Cuza & Emi și Connect-R și Shift au fost cele două echipe care au rămas ultimele la autostop.

Cât au așteptat Connect-R și Shift fără să oprească măcar o mașină

Connect-R și Shift au fost puși într-o situație care nu s-a mai întâmplat până acum la Asia Express. Artiști au făcut autostopul timp de 4 ore jumătate fără să oprească măcar o mașină, fiind un timp-record pentru emisiune.

Concurenții au încercat să oprească măcar o mașină, însă norocul nu le-a surâs: "N-ai ce să faci, asta e, încercăm. 4 ore jumătate a fost timpul petrecut acolo, un timp-record pentru Asia Express în care nu am reușit să oprim o mașină."

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Motivul pentru care localnicii au chemat Poliția. Ce au pățit Connect-R și Shift

Deși au așteptat ore bune în căldură, cei doi s-au resemnat cu gândul că vor ajunge din nou pe ultimul loc la cursă pentru imunitate. Situația în care s-au aflat concurenții a fost una de-a dreptul neașteptată, însă au reușit să își păstreze calmul și să lupte în continuare pe Drumul Împăraților.

Un lucru este evident, pandemia de Coronavirus și-a pus amprenta asupra umanității. Șoferii nu i-au luat pe concurenți de frica virusului sau pentru că aveau drum pe distanție foarte mici, autostopul devenind o adevărată provocare.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Sezonul 4 din Asia Express aduce pentru concurenți, dar și pentru telespectatori surprize memorabile. Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Connect-R a avut parte de o criză de spondiloză cervicală. Ce a făcut pentru a scăpa de dureri

Echipa care va ajunge prima la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă. Un lucru foarte important este și faptul că cuplul care va ajunge primul nu va fi eliminat și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 21 septembrie 2021. Anca și Alexandra Ungureanu, replici dure din cauza ținutelor. Ce i-a reproșat mama ar... Asia Express, 21 septembrie 2021. Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble: "M-am...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x