Antena Căutare

Asia Express, 21 septembrie 2021. Concurenții au fost puși la proba vâslitului. Cum au făcut față situației surorile Buble

Aventura concurenților din sezonul 4 Asia Express continua. Trei echipe s-au calificat din nou la Jocul de Amuletă, iar probele din aceasta seară le-au dat bătăi de cap concurenților.

Lidia Buble și Estera pe barcă Galerie
Aventura concurenților din sezonul 4 Asia Express continua. Trei echipe s-au calificat din nou la Jocul de Amuletă, iar probele din aceasta seară le-au dat bătăi de cap concurenților. | Antena 1

Cele nouă echipe au avut un drum lung de străbătut pentru a ajunge primii la Irina Fodor. Cei care s-au calificat la Jocul de Amuletă sunt Lidia și Estera Buble, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Patrizia Paglieri și Francesco. Aceștia s-au bucurat din plin de o plimbare cu barca, o masă gustoastă, distracție și un loc în care să doarmă.

Concurenții au avut la dispoziție o noapte pentru a-și încărca bateriile și a se pregăti de ceea ce urmează să se întâmple. Deși se înțeleg foarte bine și sunt prieteni, competiția este una mare, iar miza de la începutut ediției 4 din Asia Express este amuleta care le oferă un avans și un premiu de 1000 euro.

Încă de la primele ore ale dimineții, cele trei echipe au plecat despre Jocul de Amuletă cu mari emoții și încrezători în forțele proprii. În prima probă a fost vorba despre pește și despre viața pescarilor care i-au plimbat cu barca în urmă cu o noapte.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Proba care le-a dat bătăi de cap Elwirei și lui Mihai Petre. Ce au avut de făcut: "Fast, fast!"

"Ei prind pește și îl vând, asta trebuie să faceți și voi, nimic mai mult. Va trebui să găsiți exact peștii care vă sunt indicați. Cu o barcă o să mergeți să îi luați, iar apoi îi veți vinde. Totul se va desfășura în 45 de minute", le-a zis Irina Fodor despre probă de la Jocul de Amuletă.

Cum s-au descurcat concurenții Asia Express la proba vâslitului

După ce au memorat speciile de pești pe care trebuie să îi ia, concurenții au fugit la bărcile lor, acolo unde au avut parte de o surpriză de poporții mari. Aceștia au fost nevoiți să le tragă la mal, iar situația nu a fost una tocmai ușoară.

Nervii și presiunea și-au pus amprenta asuprea lor de la primele ore ale zilei, iar vâslitul nu a fost punctul lor forte.

"Trebuie să dăm la vâsle noi?", a fost replica Mariei Speranța după ce a urcat în barcă.

Vâslitul le-a dat bătăi de cap concurenților, iar nervii acestora au fost puși la încercare: "Vai, mă apucă toți nervii."

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Ce concurenți s-au calificat pentru Jocul de Amuletă. Mihai și Elwira Petre au dansat de bucurie

"Ne-am enervat foarte tare că efectiv omul ăsta stătea pe barcă și se uita la noi. Eu nu pot să cred că omul ăsta se uită la noi când noi ne ghinuiam cu vâslele alea.", a spus Estera Buble.

Surorile Buble au întâmpinat câteva porbleme cu direcția bărcii și situația a escaladat rapid pentru ele, însă au reușit să facă față.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Care este numele real al lui Cuza de la Asia Express sezon 4. Ce apare în buletinul lui... Asia Express, 21 septembrie 2021. Lidia Buble, gestul la care n-a crezut că va recurge vreodată în Turcia. Ce a ajuns să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x