Antena Căutare

Asia Express, 22 septembrie 2021. Reacția unui turc după ce Zarug l-a făcut "escroc" în italiană. El și Lorelei au negociat dur

În episodul cu numărul 5 de Asia Express, la prima cursă pentru ulitma șansă, Zarug și Lorelei au fost nevoiți să negocieze dur cu un negustor din Istanbul.

zarug-lorelei-selfie Galerie
În episodul cu numărul 5 de Asia Express, la prima cursă pentru ulitma șansă, Zarug și Lorelei au fost nevoiți să negocieze dur cu un negustor din Istanbul. | Antena 1

În cadrul cursei pentru ultima șansă cele trei perechi: Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift și Emi și Cuza au avut de-a face cu atmosfera interesantă și animată a unui bazar din Istanbul. Locul ca un labirint are o mulțime de obiecte și de suveniruri pe care turcii le comercializează.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Concurenții au primit misiunea de a cumpăra haine tradiționale pentru a îmbrăca un manechin. Dificultatea probei consta pe de o parte în alegerea obiectelor vestimentare care trebuiau să fie identice cu cele pe care le-au văzut la un manechin îmbrăcat și pe de altă parte în negocierea prețurilor.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Zarug, la capătul puterilor. Reacțiile de necrezut pe care le-a avut sub stres

Turcii sunt vestiți pentru capacitatea lor de a negocia, iar bazarul din Istanbul este o adevărată piață a negocierii. Cele trei cupluri care se aflau în cursa pentru ultima șansă au primit un buget redus pentru a cumpăra toate obietele vestimentare cu care aveau să îmbrace manechinul.
Zarug și Lorelei au cheltuit prea mulți bani pentru căciulă și nu au rămas cu suficienți pentru rochie, așa că cei doi au fost nevoiți să negocieze dur.

Lorelei și Zarug au negociat dur pentru o rochie foarte scumpă

Zarug a avut un discurs convingător, iar negustorul turc s-a lăsat convins.

„Credeam că e un loc care se respectă, dar nu...”, i-a spus Zarug turcului în italiană, în încercarea de a-l convinge să lase din preț.

„L-am făcut escroc în italiană. În glumă îi spuneam cam ce i-aș fi spus și fără zâmbetul pe buze”, a explicat ulterior concurentul.

Citește și: Asia Express, 20 septembrie 2021. Zarug a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri. De ce a clacat concurentul

În timp ce Zarug își expunea toate tehnicile de negoicere, numindu-l „escroc” pe negustor, acesta îi zâmbea ținând rochia în mână. Concurenții Asia Express au reușit astfel să cumpere rochia mult dorită, necesară pentru îndeplinirea misiunii.

Despre sezonul 4 Asia Express

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Asia Express, 22 septembrie 2021. Cum arată concurenții în costume tradiționale otomane. Cuza și Emi au atras toată aten... Asia Express, 22 septembrie 2021. În ce ordine au ajuns concurenții după Cursa pentru Ultima Șansă. Ce veste le-a dat Ir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x