Antena Căutare

Asia Express, 20 septembrie 2021. Zarug a izbucnit în plâns și nu s-a mai putut opri. De ce a clacat concurentul

În cea de-a treia ediție din sezonul 4 Asia Express, Zarug nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi.

Zarug în trei ipostaze diferite Galerie
În cea de-a treia ediție din sezonul 4 Asia Express, Zarug nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi. | Antena 1

Experiențele pe care concurenții le-au trăit pe Drumul Împăraților până acum au fost unele de-a dreptul spectaculoase și intense. Situațiile neprevăzute, misiunile și orele state în soare și-au pus amprenta asupra lor, motiv pentru care au cedat și au izbucnit în plâns.

De-a lungul celor două ediții mai multe echipe au trecut prin clipe care le-au afectat și le-au adus pe chip lacrimi. Printre cei care nu s-au mai putut abține și au plâns se numără Lidia Buble, Estera, Alexanda Ungureanu și mama ei, Cuza și Emi, iar acum a venit și rândul lui Zarug.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

De ce a izbucnit în plâns Zarug în ediția trei din sezonul 4 Asia Express

În lupta pentru imunitate cele nouă echipe au avut de trecut alte probe care să le aducă cât mai aproape de locul în care se află Irina Fodor. Toți au avut ambiție și au încercat să treacă cu bine peste fiecare problemă de logică, care le-a ridicat dificultăți.

Deși a reușit să rezolve toate probele la care echipa lui a fost supusă, Zarug a clacat în drum spre destinația finală.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Lidia Buble a încercat să le fure mașină lui Lorelei și lui Zarug. Ce s-a întâmplat

"Când mă uitam în sus și vedeam ce mă așteaptă, nu cred că ați fi vrut să fiți acolo. Nu voiam să fiu acolo pentru că știam că mi-ar fi pus capac. (...) Coboară un deal, urcă o vale până la marea jale.", a zis Zarug.

Drumul a fost unul lung și extrem de greu, motiv care l-au afectat pe concurent și l-au făcut să izbucnească în lacrimi.

"Am clacat, asta s-a întâmplat. Și ce dacă?", a mai adăugat Zarug.

Lorelei a încercat să își încurajeze colegul de echipă: "Respiră. Tu ești minunat, ai făcut tot ce n-ai făcut în viața ta astăzi."

"Starea mea în momentele alea de urcă-coboară, urcă-coboară era de chemat salvarea că eu mor. Eu și acum dacă râd mai tare, mă ia amețeala.", a dezvăluit concurentul.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Sezonul 4 din Asia Express aduce pentru concurenți, dar și pentru telespectatori surprize memorabile. Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Citește și: Asia Express, 19 septembrie 2021. Alexandra Ungureanu a cedat și a izbucnit în lacrimi. Artista s-a speriat pentru mama ei

Echipa care va ajunge prima la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Un lucru foarte important este și faptul că cuplul care va ajunge primul nu va fi eliminat și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Asia Express, 20 septembrie 2021. Lorelei Bratu a suferit o accidentare pe Drumul Împăraților. Totul s-a întâmplat foart... Asia Express, 20 septembrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate de pe Drumul Împăraților. Surpriză în prima etapă a co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x