Căutare Live

Asia Express, 24 octombrie 2021. Adriana Trandafir a sărutat un străin la prima probă din Georgia. De ce a apelat la acest gest

În prima etapă din Georgia de pe Drumul Împăraților, concurenții rămași în competiție au apelat la toate strategiile și trucurile pentru a îndeplini cât mai rapid proba. Totodată, Adriana Trandafir a făcut un gest la care nu se aștepta nimeni, a sărutat un străin.

În prima etapă din Georgia de pe Drumul Împăraților, concurenții rămași în competiție au apelat la toate strategiile și trucurile pentru a îndeplini cât mai rapid proba.

Antena 1

Prima zi din Georgia a început cu un dans tradițional pentru cele șase echipe rămase pe Drumul Împăraților. Cuplurile de vedete au avut parte de o probă de neuitat, care le-a dat bătăi de cap de la primele ore ale dimineții.

Concurenții sunt nevoiți să caute costume tradiționale din Georgia într-o piață extrem de aglomerată. Nu a durat foarte mult timp până aceștia au început să le găsească și să se amuze pe seama modului în care arată.

Citește și: Asia Express, 18 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța s-au "certat". Care a fost motivul pentru care s-au enervat

Adriana Trandafir și Maria Speranța au întâmpinat câteva probleme la prima probă din ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express. Acrița nu a renunțat și pentru a rezolva situația a apelat la un gest neașteptat.

Adriana Trandafir a sărutat un străin în etapa 6 de pe Drumul Împăraților

Competiția este un aprigă și de data aceasta, iar dorința de a se califica la Jocul de Amuletă este una intensă. Fiecare concurent a apelat la strategii pe parcursul competiției pentru a îndeplini mai repede o probă, acum a venit rândul Adrianei Trandafir.

Concurenta a pupat de mai multe ori pe obraz un bărbat, după ce străinul i-a oferit o mână de ajutor când și-a îmbrăcat costumul tradițional.

"Hai, tataie! Hai! Sunt în concurs. Vezi și tu că sunt cât o focă, hai! Eu nu văd că sunt babă, dar tu?!", i-a spus Adriana Trandafir bărbatului care o ajuta să îmbrace ținuta.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa

Maria Speranța s-a amuzat foarte tare de momentul mamei sale, însă a rămas cu gura căscată atunci când Adriana Trandafir l-a sărutat pe străin.

"Nu a existat între noi graniță de limbă. I-am mulțumit cu un pupic", a mai spus ea, vizibil amuzată de întâmplarea de care a avut parte.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Citește și
anda calin (stanga) si liviu varciu (dreapta)
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Anda Călin, filmată în pat alături de Liviu Vârciu, la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Colaj cu Virgil Mănescu și la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Cine este Virgil Mănescu de la Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară. Somelierul este foarte cunoscut în domeniul său de activitate
Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 18 ianuarie 2022. Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Liviu Vârciu, dezvăluiri despre fratele și tatăl pe care i-a pierdut. Ce a spus cu lacrimi în ochi
Mai multe articole

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 octombrie 2021. Șase echipe au ajuns în Ținutul Lupilor Caucazieni. Ce "cadou" au primit de l... Asia Express, 24 octombrie 2021. Proba care a pus în dificultate concurenții. Ce au pățit Cuza și Emi în prima etapă din...
Ultimele știri