Antena Căutare

Asia Express, 24 octombrie 2021. Concurenții au aflat de ce „boală” suferă fiecare echipă de pe Drumul Împăraților

În ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express, Irina Fodor le-a făcut concurenților o surpriză și le-a adus un vraci. Echipele au aflat de ce "boală" suferă fiecare și cum pot rezolva această problemă.

șase-echipe-asia-express-sezonul-4 Galerie
În ediția 22 a sezonului 4 din Asia Express, Irina Fodor le-a făcut concurenților o surpriză și le-a adus un vraci. Echipele au aflat de ce "boală" suferă fiecare și cum pot rezolva acastă problemă. | Antena 1

Prima etapă din Georgia a fost una plină de experiențe noi și situații imprevizibile. Concurenții au fost provocați să treacă prin probe la care nici nu s-ar fi gândit și să își depășească limitele. Totodată, trei cupluri de vedete s-au calificat la Jocul de Amultă al ediției 22 din sezonul 4 Asia Express, din care Mihai și Elwira Petre au ieșit victorioși.

După Jocul de Amuletă, echipele au aflat câștigătorii acestuia, dar și problema cu care s-au confruntat Patrizia Paglieri și Francesco la prima probă din etapa 6 a reality show-ului. Irina Fodor și-a dorit să le mai facă o surpriză participanților și le-a povestit despre străvechile triburi din Georgia.

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Cele șase echipe au primit o misiune "imposibilă". Ce au fost puși să facă în ediția 22

"Nu se știe prin ce mijloace, dar triburile din Georgia au ajuns să practice o medicină destul de avansată pentru acele vremuri. (...) Noi avem spre studiu o întreagă listă de "afecțiuni" și "boli" de echipă, ele trebuie tratate cu atenție. Avem un vraci, avem poțiuni, avem rețete, dar trebuie să depistăm de ce suferă fiecare echipă.", a spus Irina Fodor.

De ce „boală” suferă fiecare echipă de la Asia Express

Mihai și Elwira Petre au fost cei care au dezvăluit "boala" de care suferă fiecare echipă pe Drumul Împăraților, pentru că au câștigat Jocul de Amuletă și vor pleca maine primii pe traseu. De asemenea, modul în care cei doi pun "diagnosticul" va conta în cursa pentru Imunitate de mâine.

Invidie, timp de preparare al leacului de 5 minute, a fost "diagnosticul" pe care Mihai Petre l-a pus echipei formate din Adriana și Maria Speranța Trandafir.

Furie, timp de preparare al leacului de 7 minute, Cuza și Emi. Intoleranță, timp de preparare al leacului de 10 minute, Patrizia Paglieri și Francesco.

"Avem intoleranță la falsitate!", a spus Patrizia Paglieri.

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Proba care a pus în dificultate concurenții. Ce au pățit Cuza și Emi în prima etapă din Georgia

Răutate, timp de preparare al leacului de 12 minute, Lidia Buble și Estera. Egocentrism, timp de preparare al leacului de 15 minute, Cosmin și Eliza Nanaticu.

"Fala pentru Mihai!", a spus Cosmin Natanticu.

Cele cinci echipe au fost puse să prepare leacul înainte de a pleca în căutarea cazării, iar accidentele nu au ezitat să apară. Estera s-a tăiat la deget în timp ce încerca să facă leacul pentru "diagnosticul" pus de Mihai Petre echipei lor.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 24 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ascuns costumul tradițional pe care Patrizia și Francesco ... Mihai și Elwira Petre au câștigat prima amuletă din Georgia. Show-ul, lider de audienţă aseară, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x