Antena Căutare

Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia

Cosmin & Eliza Natanticu, Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre sunt cele patru echipe care au intrat la Jocul de Amuletă din ediția 24 a sezonului 4 Asia Express. Lupta a fost una crâncenă, iar concurenții au apelat la strategii pentru a termina probele primii.

irina-fodor-cămașă-crem-salopetă-neagră-pe-câmpie Galerie
Cosmin & Eliza Natanticu, Lidia Buble & Estera, Cuza & Emi, Mihai & Elwira Petre sunt cele echipe care au intrat la Jocul de Amuletă din ediția 24 a sezonului 4 Asia Express. | Antena 1

Ediția 24 a sezonului 4 din Asia Express a început în forță pentru cele patru echipe care s-au calificat la cel de-al doilea Joc de Amuletă din Georgia, dar și pentru telespectatori. Concurenții au avut parte de o surpriză încă de la primele ore ale dimineții.

Înainte de a se întrece pentru amuletă și un avantaj considerabil, Irina Fodor a făcut un anunț foarte important pentru cuplurile de vedete. Prezentatoarea TV le-a dezvăluit faptul că la începutul jocului vor forma o echipă de patru persoane, iar la final vor lupta echipele care s-au aliat la prima probă, unde au obținut și victoria.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie pe Drumul Împăraților. Care a fost motivul

Cuza și Emi, primii concurenți ajunși la Irina Fodor cu o seară în urmă, au format echipă cu Mihai și Elwira Petre la prima misiune de la cel de-al doilea Joc de Amuletă. Lidia Buble și Estera s-au aliat cu Cosmin și Eliza Natanticu, fiind și câștigătorii primei etape.

Cine a câștigat cea de-a doua Amuletă din Georgia la Asia Express

Probele s-au bazat pe forță și multă muncă în echipă, lucru evident din efortul fizic pe care l-au depus echipele la Jocul de Amuletă din ediția 24 a sezonului 4 de pe Drumul Împăraților. Concurenții s-au bucurat de noi experiențe și de misiuni care le-au dat mari bătăi de cap, însă o singură echipă a reușit să treacă cu brio toate probele în timp util.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din Georgia. Cum au reacționat când au aflat

Cosmin & Eliza Natanticu și Lidia Buble & Estera au fost cele două echipe care au luptat cu toate "armele" la finalul jocului. Lidia Buble și Estera au reușit să câștige amuletă și avantajul la următoarea probă. Cele două au primit o mulțime de felicitări și aplauze din partea colegilor de echipă.

"Data viitoare vă rup pe genunchi, vă mănânc!", le-a spus Eliza Natanticu fetelor, vizibil nervoasă de probele dificile.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 26 octombrie 2021. Ce "pact" au făcut Cosmin și Eliza cu Lidia Buble și Estera pentru a câștiga ... Asia Express, 26 octombrie 2021. Trucul la care au apelat Cuza și Emi. Cum au încercat să afle informații pentru a face ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x