Antena Căutare

Asia Express, 25 octombrie 2021. Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie pe Drumul Împăraților. Care a fost motivul

În ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express, Mihai Petre a avut parte de un conflict neașteptat cu un șofer care a reacționat nervos la autostop. Concurentul nu s-a putut abține și a apelat la câteva gesturi care au surprins pe toată lumea.

mihai-petre-două-ipostaze-șofer-georgia Galerie
În ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express, Mihai Petre a avut parte de un conflict neașteptat cu un șofer care a reacționat nervos la autostop | Antena 1

Ziua a început cu câteva probe dificile și un autostop extrem de palpitant în lupta pentru Imunitate. Adriana Trandafir și Maria Speranța au ajuns în timp util la Irina Fodor și au ieșit victorioase în ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express.

Înainte de a pleca pe traseu, concurenții au fost provocați să intre într-un joc care le-a decis ordinea pentru a porni în următoarea cursă. Pentru a ajunge la următoarea destinație, cuplurile de vedete au fost nevoite să facă din nou autosopul.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concurenții

Norocul le-a surâs concurenților, mai puțin Elwirei și lui Mihai Petre. Cei doi au avut parte de o situație extrem de dificilă, după ce șoferul a avut o reacție violentă pentru că era filmat de cameraman.

Mihai Petre, la un pas să sară la bătaie în Asia Express pe Drumul Împăraților.

Șoferul mașinii oprite de Mihai și Elwira Petre a devenit violent și agitat când a observat cameramanul. Bărbatul s-a enervat foarte tare și a avut o reacție ieșită comun, fapt care l-a făcut pe concurent să își piardă răbdarea.

Mai mult decât atât, șoferul a devenit violent cu cameramanul și a lovit camera. Mihai Petre nu s-a mai putut abține și a fost la un pas să sară la bătaie pentru a îl apăra pe cameraman.

"Atunci chiar m-am enervat! A pus mâna pe cameră, a început să împingă!", a dezvăluit concurentul.

"Idiotule!", a strigat Mihai Petre la șofer.

Citește și: Ce au primit Mihai Petre și Elwira din partea Irinei Fodor, atunci când au câștigat imunitatea! Toți concurenții i-au „invidiat”

Bărbatul a ieșit din mașină, lucru care l-a enervat și mai tare pe coregraf. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure, iar momentul a fost unul care a luat prin surprindere telespectatorii.

"De ce te porți așa cu el? Să nu mai atingi camera, idiotule!", i-a mai spus concurentul, vizibil enervat.

"Ăsta e un alt moment jenant din punctul meu de vedere, dar face parte din viața reală. Eu regret momentul ăsta, dar e un alt exemplu de șofer violent. Asta nu trebuie tolerat până la capăt, pentru că mai avem și pe la noi exemplare.", a dezvăluit el.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 25 octombrie 2021. Patrizia Paglieri și Francesco au aflat că soții Natanticu le-au ascuns costumele tradi... Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x