Antena Căutare

Asia Express, 25 octombrie 2021. Cine a câștigat prima Imunitate din Georgia. Cum au reacționat când au aflat

Șase echipe luptă în ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express pentru cel mai râvnit premiu al competiției, prima Imunitate din Georgia. Competiția a fost una aprigă, iar probele foarte dificile, însă doar o echipă s-a bucurat de marea victorie și două beri Ursus.

concurenții-asia-express Galerie
Șase echipe luptă în ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express pentru cel mai râvnit premiu al competiției, prima Imunitate din Georgia. | Antena 1

Șase echipe au mai rămas în competița din Asia Express și au primit pașapoartele pentru Georgia. În ediția 22 de pe Drumul Împăraților, Mihai și Elwira Petre au câștigat prima Amuletă a etapei 6, iar în ediția 23 a reality show-ului, concurenții s-au întrecut pentru prima Imunitate din Georgia.

Deși au avut o seară la dispoziție pentru odihnă, cuplurile de vedete au început cursa în forță de la primele ore ale dimineții. În urmă cu o zi, Mihai și Elwira Petre au fost cei care au stabilit ordinea în care vor pleca în cursă celelalte echipe prin timpul de preparare ale unor "lecuri".

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Concurenții au aflat de ce „boală” suferă fiecare echipă de pe Drumul Împăraților

Concurenții au întâmpinat dificultăți în îndeplinirea primelor probe. După ce au ajuns la steagul Asia Express, trei echipe au fost provocate să joace Jenga și să găsească plăcuțe inscripționate cu litere, fără a dărâma piesele. Mai apoi, literele au necesitat foartă multă atenție pentru a fi aranjate într-o frază cât mai rapid.

Adriana și Maria Speranța Tandafir au câștigat prima Imunitate din Georgia în ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express

Telespectatorii au avut parte de o răsturnare de situație în cursa din această seară de pe Drumul Împăraților, 25 octombrie 2021. Adriana și Maria Speranța Trandafir au ajuns primele la Irina Fodor și au câștigat pentru prima dată Imunitatea în Asia Express.

Concurentele au fost motivate să câștige pe tot parcursul probelor, lucru care s-a și întâmplat. Cele două nu s-au putut abține și au izbucnit în lacrimi de fericire când au auzit că sunt fericitele câștigătoare ale Imunității din ediția 23 de pe Drumul Împăraților.

Citește și: Asia Express, 24 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ascuns costumul tradițional pe care Patrizia și Francesco îl căutau

Adriana și Maria Speranța Trandafir au obținut imposibilitatea de a participa la Cursa pentru Ultima Șansă, cazare, mâncare, distracție și 100 de euro pentru a admira cele mai frumoase locuri din Georgia. Totodată, acestea au primit din partea colegilor de competiție aplauze și felicitări.

Pentru a sărbători victoria, Adriana Trandafir și fiica ei au primit două beri Ursus, care le-au bucurat din prima clipă.

"Cea mai bună bere!", a spus Adriana Trandafir, vizibil încântată.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Asia Express, 25 octombrie 2021. Șoferul care a vrut să-i dea jos din mașină pe Mihai și Elwira Petre. Ce au făcut concu... Asia Express, 25 octombrie 2021. Patrizia Paglieri și Francesco au aflat că soții Natanticu le-au ascuns costumele tradi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x