Antena Căutare

Asia Express, 26 octombrie 2021. Cine a câștigat cea de-a doua Imunitate din Georgia. Irina Fodor a făcut anunțul

Cinci echipe au trecut prin probe anevoioase pentru a obține cea de-a doua Imunitate din Georgia. Concurenții au început ziua mai hotărâți ca niciodată să câștige cel mai mare premiul al ediției 24 din Asia Express, Imunitatea.

cinci-echipe-asia-express-sezonul-4 Galerie
Cinci echipe au trecut prin probe anevoioase pentru a obține cea de-a doua Imunitate din Georgia. | Antena 1

Cursa de pe Drumul Împăraților continuă pentru șase echipe în Georgia, următoarea etapă din Asia Express. Primele trei zile într-o altă țară au fost foarte obositoare pentru cuplurile de vedete, care abia s-au obișnuit cu tradițiile și oamenii din Turcia.

Cea de-a șasea etapă a reality show-ului le-a pus la dispoziție concurenților două Jocuri de Amuletă și două Imunități. Prima Imunitatea a fost câștigată de Adriana Trandafir și Maria Speranța în ediția 23 a sezonului 4 din Asia Express, iar pentru cea de-a doua Imunitate au luptat doar cinci echipe.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au dat de un șofer care vorbea română. Cine se afla în mașina

Concurenții au avut parte de probe extenunate și au fost provocați să îndeplinească cele mai neașteptate misiuni de până acum. Au avut de trecut cele mai complicate traseuri, iar autostopul a reprezentat o problemă și în Georgia.

Cine a câștigat cea de-a doua Imunitate din etapa 6 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Mihai & Elwira Petre, Cuza & Emi, Lidia Buble & Estera, Cosmin & Eliza Natanticu și Patrizia Paglieri & Francesco sunt cele cinci echipe care au plecat în cursă cu gândul la cea mai mare miză a ediției din această seară, Imunitatea.

Tensiunea acumulată pe parcursul probei a scos scântei între concurenții din Asia Express, iar strategiile au început să iasă la iveală. Surpriza a fost și mai mare când participanții au aflat că au de parcurs un drum de 6 ore până la următoarea misiune.

Citește și: Asia Express, 25 octombrie 2021. Patrizia Paglieri și Francesco au aflat că soții Natanticu le-au ascuns costumele tradiționale

Cei mai rapizi au fost Patrizia Pagleri și Francesco. Cei doi au reușit să îndeplinească probele înaintea tuturor și au ajuns primii la Irina Fodor, motiv pentru care au obținut cea de-a doua Imunitate din Georgia. Aceștia nu s-au mai putut abține și au tresărit de bucurie când au aflat vestea.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 26 octombrie 2021. Lidia Buble și Estera au apelat la un gest neașteptat ca să plece în următoarea misiune... Asia Express, 26 octombrie 2021. Cum au petrecut Adriana Trandafir și Maria Speranța prima Imunitate câștigată în Georgi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x