Antena Căutare

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, eliminate din „Asia Express”! Chef Sorin Bontea, enervat la culme de un bucătar! A făcut o criză de râs din cauza lui Răzvan Fodor! VIDEO

Asia Express, sezonul 3, ediția 28. Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au fost eliminate din competiție. Chef Sorin Bontea a fost enervat la culme de un bucătar, dar a făcut și o criză de râs, din cauza lui Răzvan Fodor.

Mai întâi, concurenţii aflați în cursa pentru ultima şansă, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să frământe aluat de tăiței (noodles), cu picioarele. Alte două „surprize” le-au dat bătăi de cap, într-o fabrică veche din Taiwan.

Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”. A luptat, totuși, șchiopătând, și a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei. De încurajare și cu iubire, bineînțeles!

Chef Sorin Bontea a fost cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 28, la o nouă probă din cursa pentru ultima șansă, la care el și Răzvan Fodor au trebuit să prindă, cu mâna, creveți vii, dintr-un bazin.

Apoi, chef Sorin Bontea a trecut la o cu totul altă stare. A fost scos din sărite de un bucătar din Taiwan. „Ce mâncare e asta, mă? O omletă cu niște muci cu stridii! Doamne ferește!”, a reacționat chef Sorin Bontea, în timp ce urmărea instrucțiunile unui bucătar din piață.

Ancora a fost roşie! Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan părăsesc competiţia „Asia Express”.

Ancora a fost roşie! Carmen Grebenişan şi Alina Ceuşan părăsesc „Asia Express”, sezonul 3! „A fost superb!” VIDEO... Asia Express, un nou record de audiență. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit sezonul 3...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x