Antena Căutare

Asia Express, 3 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat în timp ce făcea pâine. Ce reacție neașteptată a avut concurentul

Cea de-a treia probă a ediției 29 din sezonul 4 Asia Express le-a oferit concurenților o experiență memorabilă. Cele trei echipe de la Cursa pentru Ultima Șansă au fost nevoite să facă pâine și s-a lăsat cu accidentări.

cosmin-natanticu-face-pâine Galerie
Cele trei echipe de la Cursa pentru Ultima Șansă au fost nevoite să facă pâine și s-a lăsat cu accidentări. | Antena 1

Deși au întâmpinat dificultăți în reproducerea pozelor de la spa, echipele au avut o adevărată surpriză când au citit instrucțiunile pentru următoarea probă. Pentru a merge mai departe în competiție, concurenții au fost provocați să ajungă la o brutărie și să prepare pâine.

Cuplurile de vedete au avut nevoie și de o poză pentru a demonstra faptul că au îndeplinit misiunea. Experiența a fost una memorabilă pentru unii participanți, dar nu și pentru Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 3 noiembrie 2021. Maria Speranța a țipat de durere la spa. Ce s-a întâmplat cu ea și Adriana Trandafir la probă

Presiunea și-a pus amprenta asupra concurenților, iar graba le-a stricat planurile. Soțul Elizei Natanticu a avut parte de o accidentare dureroasă, după ce a încercat să pună aluatul de pâine la copt.

Cosmin Natanticu, reacție neașteptată după accidentarea la probă

Pentru a termina mai repede proba, Eliza Natanticu i-a cedat soțului ei responsabilitatea de a pune aluatul la copt. Concurentul a ținut prea mult și prea aproape mâna de flacără, motiv pentru care s-a ars.

Cosmin Natanticu nu a mai ținut cont de nimic și s-a "dezlănțuit" de durere. Reacția neașteptată a surprins-o și pe soția sa, care s-a îngrijorat imediat când l-a văzut.

"Ai, să-mi bag picioarele!", a strigat Cosmin Natanticu.

Citește și: Asia Express, 3 noiembrie. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte. Cine riscă eliminarea din competiție

"Ce ai făcut?", l-a întrebat Eliza.

"M-am ars, lasă-mă un pic!", i-a răspuns el.

"Suntem proști făcuți grămadă. Am crezut că mi-a luat piele de pe degete. Am zis că acolo stop joc. Simțeam cum îmi ard degetele. Nu a mai contat nimic, deși mă arsesem", a mai adăugat el.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 3 noiembrie 2021. Maria Speranța a țipat de durere la spa. Ce s-a întâmplat cu ea și Adriana Trandafir la ... Asia Express, 3 noiembrie 2021. Patrizia Paglieri, la un pas să renunțe la competiția de pe Drumul Împăraților. Ce s-a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x