Antena Căutare

Asia Express, 3 noiembrie. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte. Cine riscă eliminarea din competiție

Ultima etapă din Georgia le-a pregătit telespectatorilor și concurenților o Cursă spectaculoasă pentru Ultima Șansă. Trei echipe se vor întrece pentru a obține pașaportul către Iordania, cea de-a opta etapă din Asia Express.

concurenții-asia-express Galerie
Ultima etapă din Georgia le-a pregătit telespectatorilor și concurenților o Cursă spectaculoasă pentru Ultima Șansă. Trei echipe se vor întrece pentru a obține pașaportul către Iordania, cea de-a opta etapă din Asia Express. | Antena 1

Cuza & Emi, Lidia Buble & Estera sunt cele două echipe care au primit șansa de a merge în Iordania, fiind câștigătorii celor două Imunități ale etapei șapte de pe Drumul Împăraților. În ediția 29 a sezonului 4 din Asia Express, trei echipe se vor lupta cu toate "armele" pentru a rămâne în competiție.

Concurenții au început ziua cu emoții și incertitudine, căci nu știu dacă vor participa la Cursa pentru Ultima Șansă din această seară în formula inițială a echipelor sau cea actuală. Un lucru este cert, cuplurile de vedete vor avea de parcurs un traseu solicitant și de îndeplinit cele mai dificile misiuni în ultima zi din Georgia.

Citește și: Lidia Buble și Elwira Petre au câștigat jocul de amuletă. Trei echipe vor lupta pentru pașaportul spre Iordania, diseară

La scurt timp, Irina Fodor a anunțat că echipele se vor reuni la Cursa pentru Ultima Șansă, iar ultimele două cupluri de vedete care s-au reunit la finalul zilei precedente vor intra automat în joc. Cea de-a treia s-a alătura în urma voturilor, după o sesiune de votare ce a iscat, din nou, mici tensiuni.

Trei echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte din Asia Express

Patrizia Paglieri & Francesco și Adriana Trandafir & Maria Speranța sunt cele două echipe care s-au reunit ultimele în formula inițială, motiv pentru care s-au calificat automat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte de pe Drumul Împăraților.

Concurenții au votat dur când a venit vorba de cea de-a treia echipă care va intra în joc. Cosmin și Eliza Natanticu au obținut toate voturile din partea colegilor din competiția.

"Eu o să trag, o să-i rup pe genunchi, dacă am intrat o să-i mănânc. (...) Nu mai suport să fiu drăguță, mai ales cu oamenii care au dat în noi încontinuu. Nu au înțeles că jocul e joc și prietenia e prietenie, îmi pare rău de treaba asta, dar o să schimb foaia cu ei", a spus Eliza Natanticu înainte să afle voturile colegilor.

"Le e frică de Mihai și Elwira Petre", a mai adăugat Cosmin.

Citește și: Asia mai târziu, episodul 25. Cuza și Emi au povestit Anei Baniciu cum „s-au amețit” la Asia Express. Ce nu au surprins camerele

Tensiunile nu au ezitat să apară în urma voturilor, soții Natanticu le-au declarat "război" concurenților care i-au trimis în Cursa pentru Ultima Șansă. De asemenea, replicile acide și reacțiile neașteptate nu au ezitat să apară.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 3 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat ultima Imunitate din Georgia și a primit pașaportul pentru Iordania... Asia Express, 3 noiembrie 2021. Maria Speranța a țipat de durere la spa. Ce s-a întâmplat cu ea și Adriana Trandafir la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x