Antena Căutare

Asia Express, 3 noiembrie 2021. Maria Speranța a țipat de durere la spa. Ce s-a întâmplat cu ea și Adriana Trandafir la probă

Adriana Trandafir și Maria Speranța au plecat într-o cursă contracronometru pentru a rămâne în competiția de pe Drumul Împăraților. Ultima zi din Georgia a venit cu câteva probe dificile, care le-au pus nervii la încercare celor trei echipe.

adriana-trandafir-maria-speranța-două-ipostaze-diferite Galerie
Adriana Trandafir și Maria Speranța au plecat într-o cursă contracronometru pentru a rămâne în competiția de pe Drumul Împăraților. | Antena 1

Maria Speranța & Adriana Trandafir, Cosmin & Eliza Natanticu, Patrizia Paglieri & Francesco sunt cele trei echipe care au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte a competiție. Concurenții au trecut rapid peste prima probă în care au avut de memorat câteva imagini, însă cea de-a două misiune a fost o adevărată provocare.

Cuplurile de vedete au ajuns într-un centru spa, unde au fost nevoite să reproducă fotografiile din plic. Acestea au avut parte de tensiuni încă de când au ajuns la destinație, mai ales Adriana Trandafir și Maria Speranța.

Pentru a reproduce prima imagine, concurenții au fost nevoiți să se urce în spatele coechipierului său: "M-am urcat în spatele copilului, ce să fac acuma."

Care este motivul pentru care Maria Speranța a țipat de durere la spa

Cea de doua poziție în care trebuie să se fotografieze le-a dat mari bătăi de cap Adrianei Trandafir și fiicei sale. Actrița s-a urcat pe spatele Mariei Speranța cu picioarele, însă un moment de neatenție a dus la o "accidentare".

Tânăra a țipat de durere atunci când mama sa a încercat să se dea jos de pe ea. Sunetul s-a auzit în toată încăpere și i-a îngrijorat pe soții Natanticu, dar și pe bărbatul care s-a oferit să le facă pozele.

"Ce ai, mă?", a întrebat-o Adriana Trandafir.

Citește și: Asia Express, 12 octombrie 2021. Adriana Trandafir și Maria Speranța, probleme cu poliția pe străzile Turciei: „Începe nebunia”

"Ți-ai lăsat toată greutatea pe un singur picior, pe călcâi. Am înnebunit acolo, îmi venea să mă întind de durere, dar am zis că nu e momentul", a spus Maria Speranța.

Deși a avut dureri groaznice, tânăra a continuat să reproducă și cea de-a treia poză alături de mama sa. Tensiunile au început să apară la scurt timp după ce Adriana Trandafir i-a dezvăluit că nu înțelege cum trebuie să stea.

"Nu mai țipa la mine! Nu înțeleg!", i-a spus actrița.

Nervii celor două au fost "întinși la maxim", însă au reușit să depășească momentele dificile.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Citește și: Asia Express, 17 octombrie 2021. Mihai Petre, dezvăluire neașteptată din trecutul său. Adriana Trandafir, „la cuțite” cu fiica sa

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 3 noiembrie. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă din etapa șapte. Cine riscă eliminarea din c... Asia Express, 3 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat în timp ce făcea pâine. Ce reacție neașteptată a avut co...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x