Antena Căutare

Asia Express, 31 octombrie 2021. Maria Speranța, accidentare dureroasă la Jocul de Amuletă. Cum a reacționat Adriana Trandafir

Jocul de Amuletă din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express a fost unul extrem de dificil pentru cele trei echipe care s-au calificat. Concurenții au fost provocați să își depășească limitele fizice, iar spre final s-a lăsat cu accidentări dureroase.

maria-speranța-adriana-trandafir-la-jocul-de-amuletă Galerie
Jocul de Amuletă din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express a fost unul extrem de dificil pentru cele trei echipe care s-au calificat. Concurenții au fost provocați să își depășească limitele fizice, iar spre final s-a lăsat cu accidentări dureroase. | Antena 1

Mihai & Elwira Petre, Patrizia Paglieri & Francesco, Adriana Trandafir & Maria Speranța sunt cele trei echipe care au intrat la primul Joc de Amuletă din etapa șapte de pe Drumul Împăraților. Concurenții au trecut prin probe extenuante care le-au dat mari bătăi de cap în cursă.

Au avut nevoie de forță și multă ambiție pentru a trece cu brio peste toate misiunile din această seară, însă Jocul de Amuletă a fost cel mai dificil. Presiunea și-a pus amprenta asupra echipelor, iar tensiunile nu au întârziat să apară.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Iulia Albu, gest neașteptat la autostop. Cum i-a surprins pe Cosmin și Eliza Natanticu

Maria Speranța nu s-a mai putut abține și a reacționat nervos spre finalul cursei pentru amuletă. Adriana Trandafir s-a lăsat enervată de atitudinea fiicei sale, iar replicile dure dintre cele două au atras toată atenția.

"Nu mai țipa la mine, hai!", i-a spus tânăra mamei sale.

Maria Speranța s-a accidentat la Jocul de Amuletă din ediția 26 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Concurenții au fost provocați să care un vas extrem de greu la primul Joc de Amuletă din etapa șapte a competiției. Misiunea a fost aproape "imposibilă" pentru Maria Speranța și Adriana Trandafir, care au întâmpinat dificultăți.

Cele două și-au unit forțele și au luptat cu toate "armele" pentru a ajunge la Irina Fodor. Chiar în momentul în care au pus vasul jos, Maria Speranța a avut parte de un accident care a făcut-o să urle de durere.

"Mi l-ai pus pe deget!", a strigat tânăra la mama ei.

"Eram conștientă că m-am lovit, vedeam sânge pe mână, dar am refuzat să simt.", a mai adăugat ea.

Citește și: Asia Express, 31 octombrie 2021. Lidia Buble și-a găsit "alesul" pe Drumul Împăraților. Ce a fost pusă să facă la o probă

"Te rog să te potolești! Nu vreau să mor aici pentru nimic", a fost replica dată de Adriana Trandafir.

"Țipătul ei a fost atât de sfâșietor pentru mine, cumplit să îți auzi copilul sfâșiat de durere, iar tu să nu poți face nimic", a mai zis concurenta, vizibil îngrijorată de accidentul fiicei sale.

"Eu n-am văzut-o niciodată așa pe Maria Speranța, acum era un alt om", a dezvăluit Mihai Petre.

Maria Speranța a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar Adriana Trandafir nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiica într-o astfel de ipostază. De asemenea, concurenta și-a cerut scuze pentru că a țipat la fata ei.

"A avut noroc că degetul nu era fracturat", a spus Elwira Petre.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Cei 8 luptă pentru premiul final, în valoare de 30.000 de Euro, în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 31 octombrie 2021. Iulia Albu, gest neașteptat la autostop. Cum i-a surprins pe Cosmin și Eliza Natanticu... Asia Express, 31 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa șapte a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x