Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Concurenții au avut o probă care le-a testat curajul. Cum au reacționat când au văzut țiparii

Echipele au reușit să treacă peste prima misiune din ediția 10 Asia Express, însă surpriza cea mai mare îi așteaptă la următoarea probă. Aceștia și-au învins fricile și au încercat să pună mâna pe câțiva țipari.

estera-buble-cu-țiparul-în-mână Galerie
Echipele au reușit să treacă peste prima misiune din ediția 10 Asia Express, însă surpriza cea mai mare îi așteaptă la următoarea probă. Aceștia și-au învins fricile și au încercat să pună mâna pe câțiva țipari. | Antena 1

Cursa de pe Drumul Împăraților continuă, iar concurenții au parte de cele mai unice experiențe de până acum. Aceștia au început ziua cu un festin de-a dreptul savuros și o vor continua cu o misiunea care va scoate la iveala cele mai mari frici ale lor.

Cele opt echipe au fost nevoite să convingă localnicii să mănânce de la ei frigărui turcești și să facă autostopul pentru a ajunge la următoarea misiune, care a fost o adevărată surpriză. Cuplurile au ajuns în fața unui restaurant, unde se afla steagul Asia Express și instrucțiunile pentru următoarea probă.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune caritabilă, în Cursa pentru Ultima Șansă, în cartierul-curcubeu

Fiecare echipă trebuie să salveze 4 tipari. Concurenții trebuie să îi ia din bazin cu mâinile goale și să îi transporte până la lac, dar cu foarte mare grijă pentru că sunt extrem de sensibili. Până la lac, țiparii trebuie să treacă prin toate cele trei bazine pentru că nu pot respira mult dacă nu sunt în apă.

Cum au reacționat concurenții din Asia Express când au aflat că trebuie să pună mâna pe țipari

Cea de-a doua misiune din ediția 10 a sezonului 4 Asia Express - Drumul Împăraților i-a surprins pe concurenți. Aceștia au rămas cu gura căscată când au aflat că trebuie să pună mână pe țipari și să îi transporte până la lac.

"Vai, cine știe cum arată ăștia. Eu nu știam ce sunt ăia țipari.", a spus Lidia Buble.

„Vai de viața mea, eu nu pun mâna pe așa ceva! Ce urât e”, a mai adăugat ea, după ce i-a văzut.

Surorile Buble s-au grăbit să transporte țiparii dintre-un loc în altul și au încercat să își învingă orice temere.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune dificilă la debarcader

"Eu în viața mea nu aș fi pus mâna pe așa ceva. În competiția asta am făcut multe lucruri pe care nu le-aș fi făcut niciodată.", a dezvăluit Estera.

„Nu puteam să-l las să moară. (...) Am reușit să îi transportăm în siguranță pe toți țiparii în mare”, a mai spus artista.

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură, alături de Oase și Marius Damian.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fă... Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre a țipat la Elwira. Echipele au rămas surprinse de reacția neașteptată a conc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x