Antena Căutare

Asia Express, 28 septembrie 2021. Concurenții au avut o misiune dificilă la debarcader

Înainte de plecarea în cursa pentru imunitate, concurneții au avut o misiune cu hidrobicicleta pe lac. Și nu a fost vorba despre o plimbare relaxantă, având în vedere că scopul trebuia atuns cât mai repede, pentru a putea pleca în cursă.

debarcader-misiune-asia-express Galerie
Concurneții Asia Express au avut o misiune la debarcader | Antena 1

În ordinea decisă de Emi și Cuza, câștigătorii jocului de amuletă, concurneții au mes cu hidrobicicleta pe lac, pentru a găsi un cocoș inscripționat cu o bulină verde. Proba a fost în primul rând de noroc, pentru că echipele au avut de ales între mai mulți cocoși de jucărie, iar uletior vedeau dacă bulina era verde sau nu.

Ce au avut de făcut concurneții Asia Express la debarcader

„Mergeți la debarcader, luați una dintre rățuște, mergeți cu ea de la un steag la altul pe lac. Numai la steagul de culoarea voastră. Sunt trei steaguri de aceeași culoare pentru fiecare echipă. La fiecare steag o să găsiți un cocoș de jucărie. Când îl întoarceți va fi un punct roșu sau un punct verde. Dacă punctul e verde, vă întoarceți la debarcader și plecați în cursă, dacă punctul e roșu va mai trebui să faceți o tură și să mergeți apoi la steagul de culoarea voastră”, le-a explicat Irina Fodor concurneților.

Printre echipele care au întâmpinat dificultăți în cadrul probei s-au numărat Adriana Trandafir și Maria Speranța, care au și avut parte de o ceartă pe lac.

„Nu are cum în ruptul minților primul steag să fie verde. Mergem garantat la al doilea. M-am ofticat teribil pentru că am intuit bine”, i-a spus Maria Speranța mamei sale.

Totuși, actrița nu și-a ascultat fiica și a avut de pierdut.

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia express, 28 septembrie 2021. Zarug a primit o pedeapsă! Concurentul s-a supărat și a dezvăluit totul. Ce l-a înfuri... Asia Express, 28 septembrie 2021. Francesco s-a supărat pe Lidia Buble la autostop: „Noi nu am face asta”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x