Antena Căutare

Asia Express, 3 octombrie 2021. Mihai Petre, reacție neașteptată la autostop. Ce l-a scos din sărite pe concurent

Concurenții au avut din nou parte de una dintre cele mai grele probe de la Asia Express - Drumul Împăraților, autostopul. Aceștia au încercat din răsputeri să oprească o mașină, iar reacțiile acide nu au întârziat să apară.

mihai-petre-zâmbește Galerie
Concurenții au avut din nou parte de una dintre cele mai grele probe de la Asia Express - Drumul Împăraților, autostopul. Aceștia au încercat din răsputeri să oprească o mașină, iar reacțiile acide nu au întârziat să apară. | Antena 1

Prima misiune din ediția 10 Asia Express - Drumul Împăraților nu le-a dat foarte mari bătăi de cap celor 8 echipe rămase în competiție, însă cea mai mare încercare a fost autostopul. Concurenții au fost nevoiți să oprească o mașină și să convingă șoferul să îi ducă până la următoarea misiune.

După mai multe încercări, unele cupluri au reușit să plece cu autobuzele, care i-au luat fără bani. Presiunea cea mai mare a fost pe umerii lui Mihai Petre pentru că autobuzul în care se afla mergea foarte încet și oprea la fieceare stație.

Citește și: Asia Express, 29 septembrie 2021. Elwira Petre a izbucnit în lacrimi. Motivul pentru care ea și Mihai Petre s-au întristat profund

"Aoleu, iar am luat transportul în comun. Deja îmi imaginam scenariul, cu o grămadă de opriri, de stații", a mai spus concurentul.

Ce l-a enervat cel mai tare pe Mihai Petre la autostop

Mihai și Elwira Petre s-au numărat printre echipele care au plecat primele spre următoarea misiune din Asia Express, însă tensiunile au început să apară foarte rapid. Cei doi au urcat într-un mijloc de transport care i-a dus doar câțiva kilometri și i-a rugat să coboare pentru a lua un alt autobuz.

"Nu putem să luăm autobuzul din nou, Elwira. Ai văzut ce ni s-a întâmplat.", i-a spus Mihai Petre soției lui în timp ce căuta un alt mijloc de transport.

În cele din urmă, cei doi s-au urcat într-un alt autobuz, iar un localnic le-a plătit biletele: "Am zis că nu mai facem asta și totuși am făcut-o. Am insistat cu microbuzul"

"Dumnezeule, nu din nou cu transportul în comun! Trebuie să coborâm la un moment dat pentru că o să înnebunim cu pauzele. Deja știam, dar am decis să mergem nu știu de ce", a mai spus Mihai Petre.

Citește și: Asia Express, 27 septembrie 2021. Cuza îl ironizează pe Mihai Petre: „Irina, nu mai am misiuni. Ce e organizarea asta?”

Concurentul s-a enervat foarte tare și a reacționat acid când a văzut că șoferul nu pornește mai repede autobuzul: "Ce mai așteptați? haideți, haideți! Nu e bine așa, Elwira. Nu e bine cu ăștia, stau prea mult. Eram disperați"

Despre sezonul 4 Asia Express

Concurenții la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură, alături de Oase și Marius Damian.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia Buble a apelat la trucurile sale pentru a avea succes la autostop. Cum a convins ș... Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel
Hello Chef sezonul 7, 2 martie 2024. Cine a câștigat confruntarea din bucătărie dintre Roxana și chef Samuel Sambata, 02.03.2024, 16:03
La ce intervenție a apelat Carmen Negoiță înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a făcut la față

La ce intervenție a apelat Carmen Negoiță înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 – Drumul Zeilor. Ce și-a făcut la față

Carmen Negoiță a apelat la o intervenție estetică chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta celui mai dur reality show din România a vorbit, fără ezitare, despre procedura pe care și-a făcut-o la nivelul feței.

Sambata, 02.03.2024, 14:44
Concurenții Asia Express sezonul 7 și-au luat la revedere în aeroport de la familie și apropiați. Au plecat pe Drumul Zeilor

Concurenții Asia Express sezonul 7 și-au luat la revedere în aeroport de la familie și apropiați. Au plecat pe Drumul Zeilor

Concurenții Asia Express sezonul 7 Drumul Zeilor au făcut mai multe postări pe rețelele de socializare, din aeroport, unde s-au pregătit de plecarea în experiența reality-show-ului.

Sambata, 02.03.2024, 13:06
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Ultimele știri
x