Antena Căutare

Asia Express, 31 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa șapte a competiției

În ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express, cele șase echipe rămase în competiție au trecut prin probe extrem de dificile pentru a se califica la Jocul de Amuletă. Trei cupluri de vedete s-au întrecut pentru a obține 1.000 de euro, un avantaj la următoarea misiune și amuleta mult râvnită.

mihai-elwira-petre-adriana-trandafir-maria-speranța-patrizia-paglieri-francesco-joc-de-amuletă Galerie
În ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express, cele șase echipe rămase în competiție au trecut prin probe extrem de dificile pentru a se califica la Jocul de Amuletă. | Antena 1

Ultima etapă din Georgia a venit cu o surpriză de proporții mari pentru concurenții de pe Drumul Împăraților. Iulia Vântur a impresionat pe toată lumea cu apariția sa spectaculoasă, iar Cosmin și Eliza Natanticu s-au bucurat întreaga zi de prezența ei.

Concurenții au început în forță ziua și au urmat cu strictețe indicațiile Irinei Fodor primite prin stație, pe o hartă cu multe necunoscute, opriri și misiuni. Traseul nu a fost unul obișnuit, iar tensiunile nu au ezitat să apară și în etapa șapte a reality show-ului.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Detaliul pe care foarte puțini îl știu despre Mihai Petre. Eliza Natanticu, reacție nervoasă

Cuplurile de vedete s-au întrecut în ediția 26 a sezonului 4 din Asia Express pentru a se califica la Jocul de Amuletă. Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și Francesco, Adriana Trandafir și Maria Speranța sunt cele trei echipe care au intrat în cursa pentru amuletă din această seară.

Cine a câștigat primul Joc de Amuletă din etapa șapte Asia Express - Drumul Împăraților

Competiția a fost una foarte strânsă la primul Joc de Amuletă din ultima etapă în Georgia. Trei echipe au luptat cu toate "armele" pentru a câștiga 1.000 de euro și un avantaj la următoarea probă.

Concurenții au avut parte de probe dificile și au fost provocați să își depășească limitele fizice pentru a merge mai departe în competiția de pe Drumul Împăraților.

Mihai și Elwira Petre au reușit să surprindă și în această seară echipele cu o nouă victorie la Jocul de Amuletă. Cei doi au lucrat foarte bine în echipă și au reușit să câștige avantajele pe care le oferă prima amuletă a etapei șapte din Asia Express.

Citește și: Asia Express, 27 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la prima Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia

Deși au trăit sentimente negative pentru că nu au obținut victoria, cele două echipe din cursă au ținut neapărat să îi felicite pe Mihai Petre și soția lui pentru invincibilitatea de care au dat dovadă încă o dată.

De asemenea, Irina Fodor nu a ezitat să vorbească despre accidentarea Mariei Speranța.

"Am înțeles că a fost grav, a fost groasă!", a spus Eliza Natanticu.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 4 din Asia Express - Drumul Împăraților

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, îi coordonează și le este alături concurenților în cel mai spectaculos reality show al toamnei. Alături de ea pe Drumul Împăraților sunt Oase și Marius Damian, cei care le aduc telespectatorilor Antena 1 cele mai spectaculoase povești din locurile pe care cele nouă echipe le străbat.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Solicitant și presărat cu situații neprevăzute, show-ul toamnei prezintă publicului și imagini de culise, disponibile în mediul online. "Jurnal de Asia" este o mini-serie de episoade making of în care fanii Asia Express au șansa să vadă cum se construiește un show de anvergura acestuia. Susținut de Superbet, "Jurnal de Asia" aduce în fiecare miercuri episoade exclusive pe a1.ro și Antena PLAY.

În plus, pentru a înțelege trăirile concurenților și motivațiile lor, Emi și Cuza de la Noaptea Târziu au gândit formatul "Asia mai târziu", show disponibil integral și exclusiv pe Antena PLAY. Împreună cu invitați din actualul sezon, dar și participanți care au spus anterior "da" provcării Asia Express, cei doi iau la puricat evenimentele și aventurile din show.

Asia Express, 31 octombrie 2021. Maria Speranța, accidentare dureroasă la Jocul de Amuletă. Cum a reacționat Adriana Tra... Asia Express, 31 octombrie 2021. Cum a reacționat Iulia Albu la prima cazare de pe Drumul Împăraților. În ce loc au ajun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x