Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au fost răsfățați

În ediția 11 din sezonul 4 Asia Express, concurenții s-au luptat pentru a obține Imunitatea și pentru a se califica la Jocul de Amuletă. Cursa a fost una plină de peripeții și de surprize plăcute pentru cele opt echipe.

irina-fodor-rochie-albă Galerie
În ediția 11 din sezonul 4 Asia Express, concurenții s-au luptat pentru a obține Imunitatea și pentru a se califica la Jocul de Amuletă. | Antena 1

Cuza și Emi au fost cei care au câștigat Imunitatea în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express, dar misiunile de pe Drumul Împăraților continuă pentru cele șapte echipe. Cei doi au reușit să câștige relaxare, un loc de cazare la hotel, mâncare, distracție și imposibilitatea de a intra în Cursa pentru Ultima Șansă.

Chiar dacă Imunitatea a fost dată în prima parte a zilei, concurenții și-au pus ambiția să lupte pentru a se califica la Jocul pentru Amuletă. Aceștia au avut parte de misiuni care le-au pus răbdarea la încercare și le-au îngreunat traseul, însă nu s-au dat bătuți.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 11 de pe Drumul Împăraților

De asemenea, surprizele plăcute nu au lipsit să apară, chiar la autostop. De data aceasta, Cosmin și Eliza Natanticu s-au bucurat de compania unui șofer român care s-a decis să îi ducă până la următoarea misiune, să îi aștepte și să îi ducă înapoi la Irina Fodor.

Cele șapte echipe au rămas cu gura căscată când au văzut ruinele unor amfiteatre și misiunea pe care o au de îndeplinit.

Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă în ediția 11 din sezonul 4 Asia Express

Cele opt echipe au început încă de la primele ore ale dimineții cursa cu noi forțe și cu ambiție uriașă, însă moralul lor a ajuns într-un timp foarte scurt la pământ. După ce au aflat că echipa formată din Cuza și Emi a câștigat Imunitatea, concurenții au plecat într-o nouă cursă pentru a se califica la Jocul de Amuletă, mai exact, pe urmele lu Moș Nicolae.

Cosmin și Eliza Natanticu au fost primii care s-au calificat la Jocul de Amuletă, urmați de Lidia Buble și Estera.

"Ne-am bucurat tare mult că am reușit să ne calificăm chiar și pe locul 2 la Jocul pentru Amuletă. Important era pentru noi faptul că eram acolo.", a spus Lidia Buble, vizibil entuziasmată.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Concurenții au suflat în fluiere în formă de pasăre și s-au ghidat după sunetul lor

Primele două echipe care s-au calificat la Jocul pentru Amuletă au avut parte și de câteva clipe de răsfăț. Cosmin și Eliza Natanticu, Lidia Buble și Estera au primit drept răsplată o plimbare cu vaporașul.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Despre sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților, de la Antena 1

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 4 octombrie 2021. Cosmin și Eliza Natanticu au ajuns în mașina unui român. Cum a reacționat Lidia Buble câ... Asia Express, 4 octombrie 2021. Concurenții au pornit pe urmele lui Moș Nicolae. Ce surprize au fost puși să le facă cop...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr
Super Neatza, 29 februarie 2024. Cele mai răspândite reguli alimentare, între mit și adevăr Joi, 29.02.2024, 09:31
Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Ce cadou au primit Mihai Găinușă și Oana Paraschiv de la colegii din radio, înainte de plecarea în Asia Express - Drumul Zeilor

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au primit un cadou înduioșător din partea colegilor de la radio, chiar înainte de plecarea în Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cei doi pornesc în aventura vieții lor alături de două talismane norocoase.

Joi, 29.02.2024, 13:32
Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Puțini sunt cei care știu cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Concurenta a plecat în aventura vieții sale alături de Mihai Găinușă. Iată cu ce se ocupă aceasta și care este relația dintre cei doi.

Joi, 29.02.2024, 10:26
Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cine e Cosmin Vîjeu de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce detalii s-au aflat despre viața concurentului

Cosmin Vîjeu a decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7 cu Adrian Nartea. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:34
Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce  l-a determinat să plece în această aventură

Cine e Adrian Nartea de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce l-a determinat să plece în această aventură

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă care este motivul pentru care a decis să participe la cel mai dur reality show.

Miercuri, 28.02.2024, 19:07
Ultimele știri
x