Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Concurenții au suflat în fluiere în formă de pasăre și s-au ghidat după sunetul lor

Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții, iar concurenții au pornit în cursă mai determinați ca niciodată să ajungă primii la Irina Fodor, însă probele pe care le-au mai avut de trecut au surprins pe toată lumea.

connect-r-shift-pe-deal Galerie
Ziua a început în forță încă de la primele ore ale dimineții, iar concurenții au pornit în cursă mai determinați ca niciodată să ajungă primii la Irina Fodor, însă probele pe care le-au mai avut de trecut au surprins pe toată lumea. | Antena 1

Cele opt echipe au avut parte de o surpriză încă de la prima probă de astăzi. Aceștia au fost nevoiți să descifreze un mesaj din limba greacă, care le-a dezvăluit următoarea destinație în care trebuie să ajungă.

Presiunea și stresul și-au pus amprenta asupra lor, iar surpriza și mai mare a fost drumul pe care trebuiau să îl parcurgă până la Biserica de sus. Pietrele și poteca îngustă le-a îngreunat cursa concurenților, însă nu au avut nici măcar un gând de a renunța la competiție.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Ce "schemă" a făcut Mihai Petre ca să găsească mașină. Concurenții au rămas fără cuvinte

Cuplurile au avut parte și de câteva momente dificile, mai ales după ce și-au dat seama că drumul pe care merg nu este cel corect. Tensiunile și reproșurile nu au întârziat să apară, însă surpriza a fost și mai mare când au văzut ce misiune îi așteapta.

Concurenții au suflat în fluiere în formă de pasăre și s-au ghidat după sunetul lor

Cei mai surprinși de probă au fost Cuza și Emi, care s-au numărat printre primele echipe ce au reușit să găsească drumul cel bun spre Biserică. La destinație au fost așteptați de o doamnă și de mai multe fluiere în formă de pasăre.

"Aveam un fluier în formă de păsărică, cu apă. Trebuia să suflăm în coada păsăricii pentru a ne ghida, iar pe baza cântecului ne răsăpundeau alte păsărici. Deci o misiune numai cu păsărici", a spus Cuza, vizibil încântat de noua misiune de astăzi.

Concurenții au început să fluiere, iar proba a început să fie și mai palpitantă după ce au observat că li se răspunde cu un alt fluierat. Aceștia s-au lăsat ghidați de celelalte cânte de "păsărici" pentru a ajunge la Irina Fodor.

"Mă iau după sunete", a mai spus Cuza.

Citește și: Asia Express, 3 octombrie 2021. Lidia Buble a apelat la trucurile sale pentru a avea succes la autostop. Cum a convins șoferul

"Noi mergeam printre ruine și erau mai multe drumuri. Era un fel de labirint așa.", a zis și Eliza Natanticu despre misiune.

Misiunea le-a dat bătăi de cap celor opt echipe, mai ales lui Connect-R și Shift: "Eu am vrut să renunț, îmi era și rău. Nu mai puteam"

Chiar dacă drumul a fost unul foarte dificil și rucsacele din spate le-a îngreunat cursa, concurenții nu au ezitat să se distreze puțin cu fluierele în formă de pasăre. Aceștia au rămas impresionați de sunetul pe care îl scoteau, dar și de modul în care le răspundeau celelalte "păsărici" pentru a-i ghida.

"Din păcate, se auzeau de mai sus", a spus Elwira, vizibil amuzată de situație.

Cei care au ajuns la Biserică au avut parte de o altă mare surpriză, un nou drum până în locația în care îi așteptau Irina Fodor.

"Eu am crezut că e Irina acolo și jos este o plajă", a zis Cuza.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

Arată că ești fan Asia Express și poți primi un Pașaport de Asia. Tot ce trebuie să faci este să urmărești cu atenție fiecare ediție din acest sezon și să răspunzi corect la întrebări, iar premiul este unul senzațional. Mergi ca invitat în culise, la filmările următorului sezon din Asia Express. Înscrie-te și răspunde pe: pasaportdeasia.a1.ro

Asia Express, 4 octombrie 2021. Zarug a ajuns pe mâna medicilor! Concurentului i s-a făcut rău... Asia Express, 4 octombrie 2021. Cine a câștigat Imunitatea în ediția 11 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x