Antena Căutare

Asia Express, 4 octombrie 2021. Concurenții au pornit pe urmele lui Moș Nicolae. Ce surprize au fost puși să le facă copiilor

În ediția 11 din Asia Express, concurenții au pornit pe urmele lui Moș Nicolae și au avut sarcina de a împărți cadouri copiilor dintr-un sat mai apropiat.

lidia-buble-natanticu-eliza Galerie
În ediția 11 din Asia Express, concurenții au pornit pe urmele lui Moș Nicolae și au avut sarcina de a împărți cadouri copiilor dintr-un sat mai apropiat. | Antena 1

Înainte de a ajunge la Irina Fodor pentru a se califica în Jocul de Amuletă, cele șapte echipe au avut parte de o una dintre cele mai frumoase experiențe din aventura Asia Express - Drumul Împăraților. Concurenții au pornit pe urmele lui Moș Nicolae printre ruinele unor amfiteatre din Turcia.

Peisajul excepțional a tăiat răsfularea cuplurilor, însă nu l-a putut admira prea multă vreme. Cuplurile au fost nevoite să caute printre pietre și ruine săculeții de culoare roșie cu numele lor pe ei. După ce i-au găsit, acestea trebuie să împacheteze frumos cadourile și să le ducă copilul care a fost cuminte tot anul. De asemenea, participanții trebuie să ducă o nuielușă copilului care nu a fost cuminte.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cuza și Emi s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele. Ce a urmat

Pentru a demonstra faptul că au intrat în rolul lui Moș Nicolae, cele șapte echipe trebuie să facă câte o fotografie cadourilor pe care le lasă lângă pantofii pe care îi au în fotografiile din plic. Competiția și adrenalina s-au simțit și de data aceasta la cote maxime, iar concurenții au scos toate "armele" la înaintare.

Ce cadou a dus Lidia Buble copilului care nu a fost cuminte

Lidia Buble și sora ei s-au aflat printre primele echipe care au ajuns el mai rapid la probă. Acestea au căutat săculețul și au avut norocul să îl găsească într-un timp foarte scurt.

"Nu pot să cred, ia uite un sac! Acolo ne aștepta sacul nostru. Eu am mai zis și mă repet, eu n-am nasul mare degeaba, e cu un scop. Simt pe unde sunt puse plicurile, pe unde sunt puși sacii. Cred că mă ajută din când în când.", a mai spus Lidia Buble.

După ce au găsit sacul, cele două surori au citit instrucțiunile pentru următoarea probă: "Un cadou pentru copilul bun în papucii albaștri, un cadou pentru copilul rău în papucii roz"

Citește și: Asia Express, 18 septembrie 2021. La ce truc a apelat Maria Speranța pentru a-i întârzia pe ceilalți concurenți în prima ediție

Lidia Buble nu a stat prea mult pe gânduri și a luat imediat o nuielușă mai specială.

"M-am oprit la prima tufă și iau o joardă, dar nu orice fel de joardă. Era cu atâți de mulți spini", a mai adăugat concurenta.

Despre sezonul 4 Asia Express de la Antena 1

Concurenții au la dispoziție zilnic 1 euro pentru cheltuială. De acești bani își pot cumpăra apă sau mâncare. Concurenții sunt responsabili să își caute singuri cazare, fără a plăti, în toate țările în care călătoresc, pe listă înscriindu-se Turcia, Georgia, Iordania și Israel.

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 4 octombrie 2021. Ce echipe s-au calificat la Jocul pentru Amuletă. Concurenții au fost răsfățați... Asia Express, 4 octombrie 2021. Zarug a avut lacrimi de emoție. Ce lucru complet neașteptat i s-a întâmplat: „Mă omorâți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x