Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cursa de Imunitate în ediția 12 de pe Drumul Împăraților

Cele șapte echipe au început ziua cu voie bună și pregătiți să lupte în continuare prentru Imunitatea Mică din această seară, însă un singur cuplu a reușit să ajungă pe primul loc la Irina Fodor.

irina-fodor-la-cârmă Galerie
Cele șapte echipe au început ziua cu voie bună și pregătiți să lupte în continuare prentru Imunitatea Mică din această seară, însă o singură echipă a reușit să ajungă pe primul loc la Irina Fodor. | Antena 1

Încă de la primele ore ale dimineții, două dintre echipele aflate în competiție s-au luptat pentru Amuleta din ediția 12 a sezonului 4 Asia Express. Cosmin și Eliza Natanticu au fost cei care au reușit să le învingă pe surorile Buble și să obțină amuleta, însă cursa de pe Drumul Împăraților continuă.

Concurenții au aflat de la Irina Fodor care este echipa câștigătoare a amuletei din această seară, însă asta nu este tot. Prezentatoarea TV i-a anunțat că urmează un drum lung și plin de misiuni memorabile, care îi va aduce cât mai aproape de Imunitatea Mică din această săptămână.

Citește și: Asia Express, 4 octombrie 2021. Cele opt echipe au avut parte de o probă care le-a pus răbdarea la încercare. Ce au avut de făcut

Cele șapte echipe au plecat în cursă cu gândul de a câștiga cel mai mare premiu al acestei ediții, Imunitatea. Un singur cuplu se va bucura din plin de beneficiile pe care le are această: distracție, cazare, bani, mâncare, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat.

Participanții au avut parte de misiuni tot mai dificile, însă competiția a fost cea care i-a ținut în cursa contracronometru. Șapte echipe au luptat cu toate "armele" din dotare pentru acest premiu, însă una singură a fost desemnată câștigătoare de Irina Fodor.

Ce echipă de la Asia Express a câștigat Imunitatea mică, în ediția 12 a sezonului 4

Prima Imunitate a săptămânii a fost câștigată de Cuza și Emi. Cei doi s-au bucurat extrem de mult și au avut parte de câteva zile de relaxare, după o cursă care le-a dat multe bătăi de cap.

Nici misiunile pentru Imunitatea Mică din această săptămână nu au fost tocmai ușoare. Concurenții au alergat încontinuu și s-au întâlnit cu situații imprevizibile pe Drumul Împăraților, dar nu s-au gândit nici măcar o secundă să renunțe la lupta.

Citește și: Asia Express, 28 septembrie 2021. Cine a câștigat imunitatea în ediția 8 a competiției

De data aceasta am avut parte de o altă răsturnare de situație în clasament, primele care au ajuns la Irina Fodor au fost Lidia și Estera Buble. Cele două au surprins pe toată lumea cu ambiția lor și dorința de a câștiga. Chiar dacă nu au reușit să obțină amuletă în această ediție, surorile Buble au dat lovitura și au câștigat Imunitatea mică.

Concurentele au izbucnit în lacrimi, iar Imunitatea a fost cel mai frumos cadou pe care îl putea primi Lidia Buble de ziua ei.

„De ziua ta! În sfârșit cadoul de ziua ta!”, i-a spus Estera surorii sale.

Care sunt regulile pentru sezon 4 din Asia Express

Concurenții vor avea doar un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice. Prima provocare din Asia Express - Drumul Împăraților este doar începutul unui șir lung de încercări prin care concurenții vor fi nevoiți să treacă pentru a rămâne în competiție.

Cuplu care va ajunge primul la Irina Fodor, primește imunitate: o zi de odihnă, bani de cazare, mâncare, distracție, mașină la scară și imposibilitatea de a fi eliminat sau de a participa la cursa pentru ultima șansă.

De asemenea, echipa care ajunge prima nu va fi eliminată și nici nu va intra în cursa pentru ultima șansă. Echipa care primește amuleta va primi 1000 euro și un avantaj de a pleca înaintea tuturor celorlalți concurenți în următoarea misiune.

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr... Asia Express, 6 octombrie 2021. Ce echipe au intrat la Cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 13 a competiției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x