Antena Căutare

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cuza l-a tuns pe Emi la chelie. Cum arată concurentul fără păr

În ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, Cuza a pus mâna pe aparat și l-a tuns pe Emi, ca urmare a unui pariu.

cuza si emi la asia express sezonul 4 Galerie
În timp ce savurau imunitatea de la Asia Express, Cuza l-a tuns pe Emi | Antena 1

Un moment cu adevărat surprinzător din ediția 12 din sezonul 4 Asia Express a fost atunci când, în urma pariului câștigat, Cuza l-a tuns pe Emi la chelie!

Cuza l-a tuns pe Emi la chelie în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express, de la Antena 1

Ziua a început în forță pentru echipe, în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express. După ce s-au întrecut la căutat clopoței și alimente tradiționale, concurenții au făcut iar autostopul și au anuns să ceară trecătorilor cafea, ceai sau salată, totul ca parte din misiunile date de Irina Fodor. Am avut parte, de asemenea, și de un joc de amuletă extrem de palpitant.

Citește și: Asia Express, 5 octombrie 2021. Mariei Speranța i s-a făcut rău și a ajuns la perfuzii. Ce veste a primit Adriana Trandafir

În ediția trecută, cei care au câștigat imunitatea au fost chiar simpaticii Cuza și Emi.

Chiar dacă la începutul zilei s-au certat și și-au aruncat cuvinte grele, ulterior aceștia s-au mobilizat și s-au mișcat cel mai bine dintre toți, reușind astfel să ajungă primii la Irina Fodor. Acest lucru le-a asigurat imunitatea, adică o zi de relaxare din plin, cazare, bani și imposibilitatea de a intra în Cursa pentru Ultima Șansă!

Băieții au reușit să câștige pentru prima oară Imunitatea în sezonul 4 Asia Express, iar fericirea s-a putut vedea pe fețele lor. Mai mult decât atât, cei doi au pus și un pariu: în cazul în care vor câștiga o imunitate mare, Cuza trebuie să îș tundă la chelie pe Emi.

Citește și: Cuza a fost atacat de o cămilă. Ce probă au primit concurenții

Și iată că acest lucru s-a adeverit, în ediția 12 din sezonul 4 al emisiunii Asia Express!

„E ziua care-mi place mie, îl tund pe Emi la chelie”, a cântat Cuza extrem de fericit că are șansa de-a face acest lucru.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum s-au distrat cei doi, dar și cum a arătat concurentul cu chelie!

Despre sezonul 4 Asia Express

Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, este cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură. Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian, care vor spune cele mai spectaculoase povești și tradiții ale locurilor prin care vor trece echipele.

Cele 9 perechi care au fost determinați să plece în sezonul 4 Asia Express sunt: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Daca ești un fan înrăit al emisiunii Asia Express, intră pe a1shop.ro și achiziționează produsele preferate.

Urmărește ediția integral pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4

Asia Express, 5 octombrie 2021. Cosmin Natanticu s-a apucat să danseze la autostop. Mihai Petre a rămas surprins de mișc... Asia Express, 5 octombrie 2021. Ce echipă a câștigat cursa de Imunitate în ediția 12 de pe Drumul Împăraților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Asia mai târziu cu Emi și Cuza - 2 decembrie 2021, Episodul 41 Joi, 02.12.2021, 12:00
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

America Express, 26 noiembrie 2023. Aris și Alexia Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ce a urmat

În ediția 24 a emisiunii America Express sezonul 6, Alexia și Aris Eram au fost dați jos din mașina unui localnic. Ceea ce a urmat a fost complet neașteptat.

Duminica, 26.11.2023, 21:49
Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Asia Express devine America Express - Drumul Aurului. Va ajunge în Mexic, Guatemala și Columbia. Cine prezintă noul sezon

Cel mai dur reality show din România ajunge în cel de-al cincilea sezon pe un alt continent. Asia Express se transformă în America Express.

Luni, 16.05.2022, 14:40
Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai Petre și Elwira și-au lăsat fetițele să afle de la tv că au câștigat Asia Express: "Nu le-am spus rezultatul înainte"

Mihai și Elwira au făcut echipă la Asia Express și s-au descurcat atât de bine la probe, încât au plecat acasă cu premiul cel mare. Cei doi au atras simpatia fanilor și au dezvăluit de curând cum au aflat fetițele lor că părinții au venit învingători în România.

Miercuri, 26.01.2022, 12:59
În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

În ce fel s-a schimbat relația Elwirei cu Mihai Petre, după Finala sezonului 4 Asia Express: „A fost un fel de terapie”

Mihai Petre și Elwira au format un cuplu senzațional în sezonul 4 Asia Express - Drumul Împăraților. Cei doi au impresionat publicul cu relația lor extrem de specială, însă de când s-au întors din aventura vieții lor, fanii au fost tot mai curioși să afle dacă au apărut schimbări în căsnicie.

Miercuri, 12.01.2022, 12:19
Ultimele știri
x