Antena Căutare

Asia Express - Drumul Împăraților, lider de audiență. Estera și Lidia Buble şi-au adjudecat imunitatea în primul stage

Cea de-a patra ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Astfel, conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a fost lider cu o medie de 6.9 puncte de rating și 24.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 6.2 puncte de rating și 21.6% cota de piață.

Lidia Buble și Estera în fața unor copii Galerie
Cea de-a patra ediţie a primului stage Asia Express – Drumul Împăraţilor, difuzată aseară la Antena 1 s-a impus ca lider de audienţã la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. | Antena 1

Seara de marți a adus un prim câștig în competiție pentru Adriana Trandafir și Maria Speranța, ce au adjudecat prima lor amuletă de 1000 Euro în urma luptei din satul de pescari. Deși cuplul mamă-fiică a plecat cu un avantaj în cursă, imprevizibilul competiției a schimbat ordinea clasamentului.

Estera și Lidia Buble au câștigat a doua imunitate din sezonul 4 Asia Express

Estera și Lidia Buble au reușit să se claseze pe prima poziție la finalul zilei și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei. Astfel, cele două surori alături de Mihai și Elwira Petre sunt singurii concurenți ce și-au asigurat locul în competiție, căci nu vor putea fi nominalizați în cursa pentru ultima șansă, difuzată diseară pe Antena 1, de la 20:30.

În seara aceasta, trei echipe vor intra într-o cursă ultimatum desfășurată în orașul de pe două continente- Istanbul. Ca de obicei, ultimele două echipe ajunse la punctul de control se vor califica automat în cursa pentru ultima șansă, iar o a treia va fi votată de vedetele show-ului. Echipele vor disputa ultima șansă în viteză amețitoare într-un oraș aglomerat, în care distanțele dintre misiuni le vor părea scurte, dar le vor testa răbdarea: ”Cursa este umăr la umăr. Mi s-a părut imposibilă misiunea într-un punct. Am zis că rămânem aici”, vor spune concurenții.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Lidia Buble, gestul la care n-a crezut că va recurge vreodată în Turcia. Ce a ajuns să facă

Finalul ediției va fi plin de suspans, căci una dintre echipe va fi în pericol de eliminare. Care vor fi echipele ce intră în cursa pentru ultima șansă și, mai ales, ce verdict va da diamantul la finalul serii, telespectatorii Antena 1 pot vedea de la 20:30, într-o nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

Noul sezon Asia Express - Drumul Împăraților e plin de provocări

Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital sunt cele nouă echipe care au plecat în aventura vieții lor. Aceștia se vor "lupta" pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Citește și: Asia Express, 21 septembrie 2021. Cum arată șoferul care a stârnit emoții puternice în sufletul Lidiei Buble: "M-am atașat de el"

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport, sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.Traseul de pe Drumul Împăraților va începe în Turcia, iar cursa va continua în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Asia Express, 21 septembrie 2021. Mesajul turcilor pentru Gică Hagi. Ce a vrut să transmită un fan Galatasaray... Cum arată mama lui Cuza de la Asia Express. Imaginea înduioșătoare cu Iuliana Popescu, femeia care i-a dat viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x