Antena Căutare

Oase, detalii despre ce echipe se ceartă și cine câștigă Asia Express, sezonul 3! „Eu nu mă așteptam”

Pentru cei care nu aflat deja, Oase este coprezentatorul emisiunii Asia Express, sezonul 3! Vedeta face dezvăluiri în premieră despre aventurile din Drumul Comorilor!

„Acum vedeam toate probele și puteam să le încerc, am avut șansa asta. Acum m-am putut bucura de toate, spre deosebire de sezonul trecut”, a declarat el.

Se pare că sezonul 3 al emisiunii Asia Express este unul spectaculos, ce promite emoții și doze uriașe de adrenalină. A fost o muncă titanică, în condiții extrem de dificile.

Deși spune că s-a distrat în calitate de coprezentator, acesta a dezvăluit și că sarcinile sale nu au fost unele tocmai simple!

Mai mult decât atât, Oase a dezvăluit faptul că sezonul acesta vom avea parte de și mai multe certuri și conflicte, căci tensiunea atinge cote maxime. Întrebat cine câștigă sezonul 3 Asia Express, acesta a dezvăluit că este vorba despre o echipă ce a avut o evoluție surprinzătoare în emisiune!

„Eu nu mă așteptam. Eram acolo toată ziua disperat să urmăresc tot traseul. Văzând tot traseul și urmărind tot nu mă așteptam să câștige cine a câștigat. Dacă făceam pariuri înainte să plec acolo pierdeam grav rău de tot”, a mai dezvăluit Oase.

Oase, detalii despre ce echipe se ceartă și cine câștigă Asia Express, sezonul 3! „Eu nu mă așteptam”

Oase prezintă alături de Gina Pistol emisiunea Asia Express, sezonul 3

Oase prezintă alături de Gina Pistol emisiunea Asia Express, sezonul 3

Urmărește materialul video de mai sus din emisiunea Antena Stars ca să afli mai multe detalii despre sezonul 3 Asia Express!

Recent, Oase a mai dezvăluit următoarele despre sezonul 3 Asia Express:

“Anul trecut pe vremea asta eram și eu concurent și nu-mi vine să cred ce trăiesc în aceste momente. Mă tot gândesc cum am ajuns din Pantelimon în Filipine, ucenicul Ginei Pistol în Asia Express. Mi se pare incredibil. În plus, abia acum realizez ce înseamnă producția acestui show, câți oameni sunt în spate, ce desfășurare de forțe, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul și reporterul, era greu să îmi imaginez câți oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem (...) Chiar dacă rolul meu este altul, tot la 4-5 dimineața mă trezesc pentru că ăsta este și ritmul întregii echipe. Toată lumea este în cursă”

Sezonul 3 Asia Express pleacă la drum cu patru ediții consecutive, pe 15, 16, 17 și 18 februarie și are la linia de start 9 echipe: chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Ștefania, Nico și fiica ei, Alexandra, Adda și soțul ei, Cătălin, Ristei și fratele lui, Dan, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Radu, Alex Velea și Mario Fresh.

Întreaga aventură de pe Drumul comorilor o descoperiţi începând de sâmbătă, 15 februarie, de la ora 20:00, când Asia Express revine la Antena 1

Concurenții de la Asia Express, păziți de bodyguard-ul marilor staruri! „Am lucrat pentru Katy Perry și Metallica”... Concurenții Asia Express, sezonul 3, părăsiți într-o piață de pește! „Părea o răscoală de la 1907” - Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x