Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Ce au fost nevoiți concurenții să facă pentru "imunitatea mică". Proba care le-a dat de furcă

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a cucerit milioane de telespectatori și s-a transformat în programul TV preferat al românilor. După ce au luptat pentru prima amuletă în primul episod, în al doilea, concurenții s-au întrecut pentru imunități.

Asia Express, sezonul 3. Ce au fost nevoiți concurenții să facă pentru "imunitatea mică". Proba care le-a dat de furcă Galerie
După prima amuletă și prima imunitate de la Asia Express sezonul 3, 16 dintre cei 18 concurenți au luptat pentru a doua imunitate

După prima amuletă și prima imunitate de la Asia Express sezonul 3, 16 dintre cei 18 concurenți au luptat pentru a doua imunitate, care le-a garantat cazarea pentru o noapte și absența de la cursa pentru ultima șansă.

Gina Pistol le-a explicat că misiunea lor este să învețe niște pași de dans tipic filipinezi, foarte importanți pentru popor. Timp de 1 minut, ei au reprodus dansul și, în funcție de cât de bine au dansat, au plecat în cursa pentru imunitatea mică.

Speak și Ștefania au convins juriul primii, executând la perfecție coregrafia. Ca de obicei însă, autostopul a ridicat mari probleme. Concurenții au fost nevoiți încă o dată să-și pună la bătăie toate abilitățile de convingere pentru a se deplasa spre obiectivul turistic indicat de Gina: "Suntem din Europa, creștini ca voi!", au spus Răzvan Fodor și Sorin Bontea unei localnice care îi privea neîncrezătoare.

Citește și: Asia Express, sezonul 3. Prima etapă a concursului le-a dat bătăi de cap concurenților. Imagini pe care sigur nu le-ai mai văzut: FOTO

Se putea ca totul să fie atât de simplu? Pe parcursul deplasării, Gina le-a mai lansat o provocare "simpaticilor ei". Înainte de a intra în San Pablo, ei trebuia să bea alături de localnici una din băuturile tradiționale, vinul de cocos.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DIN CULISELE EPISODULUI 2 DE LA ASIA EXPRESS: DRUMUL COMORILOR ÎN GALERIA FOTO

Abia după degustarea unui shot de lambanog, ei au putut relua traseul și lupta pentru "imunitatea mică". Din păcate însă, găsirea unui magazin care să vândă acest tip de alcool și a doi filipinezi dispuși să-l bea nu a fost tocmai floare la ureche.

În timp ce 16 dintre ei se străduiau să obțină avantajele, Alex Abagiu și Radu luau masa într-un peisaj de poveste, la un restaurant amenajat de-a lungul unei cascade spectaculoase.

Asia Express: Drumul Comorilor, show la intensitate maximă și lider de audiență

Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o cursă pe cinste în Asia Express, sezonul 3. Drumul Comorilor a adus pe micile ecrane cupluri care au trăit provocarea vieții lor în show-ul prezentat de Gina Pistol.

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și Dan Ristei, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh și Nico și Alexandra Matei au trăit aventura vieții lor timp de două luni, în Asia.

Citește și: Cum arată Alexandra Matei, fiica lui Nico, la un an după „Asia Express” sezonul 3. Cum s-a pozat Alexandra Matei

Ei au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan, au gustat ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească transport și cazare, au ajuns să doarmă prin cele mai ciudate locuri, dar au reușit și să își depășească limitele.

Show-ul produs și difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţă săptămâni la rând. Asia Express, sezonul 3 a cucerit milioane de telespectatori și s-a transformat în programul TV preferat din 2020 al românilor.

Asia Express, sezonul 3. Emoții mari în cursa pentru prima imunitate. Cine și-a asigurat locul în etapa următoare a show... Asia Express, sezonul 3, episodul 2. Imagini de la filmări pe care sigur nu le-ai mai văzut: FOTO exclusiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x