Antena Căutare

Asia Express, sezonul 3. Concurenții, "asaltați" cu pește într-o piață din Filipine. Cum a fost primul contact cu țara

Adrenalină în stare pură, misiuni uluitoare și o cursă pe cinste în Asia Express, sezonul 3. Drumul Comorilor a adus pe micile ecrane cupluri care au trăit provocarea vieții lor în show-ul prezentat de Gina Pistol.

speak si razvan fodor intr-o piata de peste din filipine se uita debusolati in jur Galerie
Obosiți, debusolați, cei 18 nu au știut cum să reacționeze și ce trebuie să facă la începutul competiției Asia Express - Drumul Comorilor

Cuplurile formate din Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și Dan Ristei, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh și Nico și Alexandra Matei au trăit aventura vieții lor în Asia Express: Drumul Comorilor. Sezonul 3 a debutat cu un șoc cultural pentru participanți.

După un zbor până la capătul Pământului, participanții s-au trezit într-o piață de pește, "asaltați" de localnici. Obosiți, debusolați, cei 18 nu au știut cum să reacționeze și ce trebuie să facă la începutul competiției.

Momentul a stârnit amuzamentul telespectatorilor, care au înțeles încă de la prima etapă a sezonului 3 că provocările de pe Drumul Comorilor sunt mai dure ca niciodată și că vedetele trebuie să se transforme în cele mai bune versiuni ale lor dacă vor să reziste până la final.

Citește și: Speak și Vlad Drăgulin lansează Îs geană pi tini, episodul 9. Hai să vezi ce au pregătit pentru debutul noului sezon

Startul la piața de pește, o reală provocare în Asia Express sezonul 3

"Ce e cu peștele? Ce trebuie să facem cu el?", a fost întrebarea de pe buzele tuturor.

"Poate trebuie să rețin cuvinte, poate mă întreabă Gina cuvinte, poate trebuie să luăm peștele, poate nu trebuie să luam peștele, poate trebuie să-l folosim mai departe ca monedă de schimb", au fost Câteva din presupunerile lui Alex Abagiu.

După câteva minute bune de încercări eșuate de a comunica eficient cu filipinezii, concurenții sezonului 3 Asia Express au înțeles că scopul lor inițial era să găsească un tuc-tuc cu pozele lor pe el și plicul cu prima misiune pregătită de Gina Pistol.

VEZI MAI MULTE IMAGINI DIN PRIMA ETAPĂ ASIA EXPRESS - DRUMUL COMORILOR ÎN GALERIA FOTO

Lui Florin și Dan Ristei, sarcina le-a dat bătăi de cap. Ei ai urcat nu o dată, ci de două ori în tuc tuc-ul greșit, ba chiar s-au întors din drum pentru a recupera vehiculul corect.

De altfel, toți au avut dificultăți în a conduce și a se descurca pe străzile denivelate și aglomerate din orașul-port în care i-a lăsat autocarul. Iar greutățile abia începeau.

Primirea rucsacului Asia Express, prima probă a sezonului 3

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, Speak și Ștefania, Adda și Cătălin Rizea, Alexandru Abagiu și Radu Vlăduț, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Florin Ristei și Dan Ristei, Maria Buză și Lia Bugnar, Alex Velea și Mario Fresh și Nico și Alexandra Matei au fost nevoiți să treacă de o probă pentru a obține rucsacul pe Drumul Comorilor.

De la spălat rufe, curățat vase, umflat baloane sau cărat apă, toți concurenții și-au vândut serviciile pentru a primi obiectul atât de important.

La finalizarea probei, ei au renunțat la bani și telefoane, au păstrat strictul necesar pentru drum și au pornit în căutarea Ginei Pistol, care era gata să le prezinte jocul de amuletă.

Citește și: Prima poză cu Florin Ristei și Naomi, la plajă. În ce ipostază s-a pozat cântărețul cu iubita sa englezoaică

Asia Express: Drumul Comorilor, show la intensitate maximă și lider de audiență în 2020

Sezonul 3 al reality show-ului Asia Express a cucerit milioane de telespectatori și s-a transformat în programul TV preferat pe perioada primăverii.

Emisiunea produsă și difuzată de Antena 1 s-a impus ca lider detaşat de piață şi a doborât toate recordurile de audienţă săptămâni la rând.

Timp de două luni, conurenții sezonului 3 din Asia Express au străbătut mii de kilometri prin Filipine și Taiwan. Ei au gustat ciudățenii gastronomice, s-au chinuit constant să găsească transport și cazare, au ajuns să doarmă prin cele mai ciudate locuri, dar au reușit să își depășească limitele și să trăiască experiența vieții lor, așa cum chiar ei au numit-o.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x