Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Prima poză cu Florin Ristei și Naomi, la plajă. În ce ipostază s-a pozat cântărețul cu iubita sa englezoaică

Naomi Hedman l-a cucerit pe Florin Ristei din prima cu frumusețea și talentul ei, iar cei doi au legat o frumoasă relație de iubire. După etapa de Bootcamp, când Naomi a părăsit X Factor, cântăreții au dat contur unei povești de dragoste în care ambii sunt împliniți.

Prima poză cu Ristei și Naomi, la plajă. În ce ipostază s-a pozat cântărețul cu iubita sa mulatră

Relația lor a evoluat mult, iar Naomi a ajuns să-i cunoască familia lui Florin Ristei, ba mai mult să stea la masă cu mama acestuia. Tânăra a fost încântată să o cunoască pe femeia care i-a dat viață artistului și s-a declarat mulțumită de mâncarea pe care aceasta o gătește. Mulatrei îi place foarte mult mâncarea românească și este încântată de cluburile și plajele din țară.

Florin Ristei, juratul emisiunii X Factor și iubita lui au fost fotografiați într-una dintre cele mai romantice ipostaze de până acum. Cei doi se țin în brațe, la mare și par foarte fericiți.

Reacțiile admiratorilor nu au încetat să apară. Aceștia i-au mărturisit artistului că formează, alături de Naomi, unul dintre cele mai frumoase cupluri din televiziunea românească.

Fosta concurentă "X Factor" impresionează cu aspectul său plăcut, având un chip impecabil și un zâmbet răvășitor.

VEZI MAI MULTE IMAGINI CU NAOMI ȘI FLORIN RISTEI ÎN GALERIA FOTO

Naomi cântă primul său colind în limba română, alături de Florin Ristei. Vezi interpretarea de excepție a celor doi artiști

Florin Ristei a introdus-o pe iubita sa în spiritul sărbătorilor de iarnă românești. Cei doi au cântat în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani colindul "Florile Dalbe", iar Naomi Hedman a reușit o interpretare de excepție în limba română.

Interpretarea fostei concurente de la X Factor a adus aplauze în platoul matinalilor. Se pare că Naomi are un accent destul de bun în limba română și reuștește să impresioneze prin talentul său muzical.

Interviu exclusiv. Ce spune Florin Ristei despre relația cu Naomi Hedman

Dragostea lor a luat naștere pe platourile X Factor, însă fără ca niciunul să cunoască ce sentimente nutrește celălalt. Și-au luat inima în dinți abia după etapa de Bootcamp, atunci când Naomi nu a reușit să ocupe unul dintre cele trei scaune puse la dispoziție de mentorul său, Delia.

De acolo, relația lor a evoluat în bine. Au decis să-și dea o șansă și nu regretă faptul că nu au ”furat startul”.

Citește și: Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

Ba mai mult, Ristei a dus-o pe Naomi să-i cunoască mama: ”Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”

"Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Întrebat cum a primit publicul vestea, fostul câștigător al concursului X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și cei care-l admiră ca artist și om.

"Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. (râde) Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori", a completat cântărețul.

Și, dacă în plan personal, lucrurile merg foarte bine între Florin și Naomi, cei doi nu exclud posibilitatea unei viitoare colaborări artistice.

Citește și: Poza cu Naomi Hedman care i-a încântat pe fanii lui Florin Ristei: "Doi copii obraznici". Cum s-au lăsat fotografiați

"Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, spune solistul trupei Freestay.

Pe lângă pasiunea pentru muzică, Naomi Hedman iubește tot ce ține de fashion și chiar activează în domeniul modei. Ea este un fotomodel apreciat și a semnat contracte în timpul petrecut în România.

Recomandari