Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30X Factor

Rebus în tagalog, în cursa pentru ultima șansă! Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă, ca să se facă înțeleasă! Video

Cele trei echipe aflate în cursa pentru ultima șansă, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 7, au fost provocate să rezolve un rebus, folosind cuvinte traduse în limba tagalog. Fiica lui Nico și-a arătat lenjeria intimă în timpul competiției.

Nico și fiica ei, Andra, Alex Abagiu și Radu Vlăduț, și Alex Velea și Mario Fresh au dat o luptă acerbă, apelând la ajutorul localnicilor.

Înarmați cu câte două pancarte și un suport de hârtii cu ciorne, cele trei echipe au făcut tot posibilul să se descurce în cursă.

Citește și: Florin Ristei, fermecat de Gina Pistol? Cum s-a dat de gol, înainte de a afla care sunt echipele din cursa pentru ultima şansă!

Mai întâi, au trebuit să găsească răspunsurile la câteva întrebări în română. Apoi, au trebuit să le traducă în engleză și să apeleze la ajutorul localnicilor, pentru a le traduce în tagalog.

Disperată să îi facă pe localnici să înțeleagă ce cuvânt vrea să îi fie tradus pentru rebus, Andra, fiica lui Nico, a arătat o parte din lenjeria ei intimă.

Citește și: Lia Bugnar și Maria Buză au izbucnit în plâns! I-au cântat și i-au oferit un ajutor unei nevoiașe! Moment emoționant! „Este nedrept!” – Video

„Era normal să le arăt oamenilor, pentru că ei în același timp îmi explicau și pantalon, haină”, a explicat fiica lui Nico.

Cum s-au descurcat cele trei echipe la această probă, urmăriți în clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video