Antena Căutare

Fraţii Ristei au câştigat imunitatea! Bucurie imensă, în „Asia Express”, sezonul 3! Unul dintre ei a sărit pe spatele celuilalt! „Asta da realizare!" - Video

Frații Florin și Dan Ristei au câștigat imunitatea, în „Asia Express”, sezonul 3, episodul 6, iar bucuria lor a fost imensă.

Florin și Dan Ristei credeau că au ajuns la Gina Pistol, în Manila, pe cel de-al treilea loc, și se resemnau cu ideea că vor găsi ușor cazare în capitala filipineză.

Când au aflat că au câștigat imunitatea, bucuria a fost imensă! Florin Ristei a sărit pe spatele fratelui său, care aproape că s-a prăbușit.

„Dacă ar fi să faci un dicționar vizual, la cuvântul fericire trebuie să pui reacția mea la imunitatea mea de astăzi”, a spus Florin Ristei. „Am plecat de pe ultimul loc! Asta da realizare!", a precizat el.

Concurenții „Asia Express”, sezonul 3, serenade la balcoane! Florin Ristei a topit o inimă. Ce voce impresionantă are și... Frații Ristei au obținut imunitatea și au topit inimi, în „Asia Express”, sezonul 3! Speak și Ștefania au pus mâna pe o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x