Antena Căutare

Aventura "Asia Express" taie răsuflarea! Daniela Crudu, în impas imediat după ce a ajuns în Vietnam: "Am vrut să plec din prima zi"

Cel mai dur reality - show din România ne-a ținut din nou cu sufletul la gură. Concurenții "Asia Express" au început aventura vieții lor în forță, au avut de parcurs alte trasee grele în Vietnam, prima țară explorată, au jupuit șerpi, pe care i-au și gătit și au mâncat cel mai urât mirositor fruct din lume. Finalul n-a mai fost unul fericit, căci prima echipă, formată din Marian și Corina Drăgulescu a fost eliminată! 

Cel mai dur reality - show din România ne-a ținut din nou cu sufletul la gură. Concurenții "Asia Express" au început aventura vieții lor în forță, au avut de parcurs alte trasee grele în Vietnam, prima țară explorată, au jupuit șerpi, pe care i-au și gătit și au mâncat cel mai urât mirositor fruct din lume. Finalul n-a mai fost unul fericit, căci prima echipă, formată din Marian și Corina Drăgulescu, a fost eliminată!

Chin a fost și pentru echipa formată din Vica Blochina și Daniela Crudu. Cu oroare de șerpi, Vica a fost la un pas să leșine atunci când a auzit că una dintre probe presupune jupuirea unui șarpe. N-a fost cazul, căci echipele care s-au luptat pentru amuleta și au gătit animalul au fost Lora și Ionuț Ghenu și Dorian Popa și Luminița, primii fiind și câștigători.

Daniela Crudu și-a dorit din prima zi să plece din competiție, a fost una dintre dezvăluirile făcute în emisiunea "Xtra Night Show", unde a fost invitată alături de Vica. Salvarea a venit chiar de la colega sa de suferință, care a știut întotdeauna să o motiveze.

Șase cupluri de vedete rămase în competiție au trăit experienţa vieţii lor pe un traseu extenuant, cu provocări extreme, fără transport, fără cazare şi cu un buget de doar un euro pe zi. Iar asta e doar o parte din marea aventură pe care n-ai cum s-o ratezi: în fiecare LUNI și MARȚI, de la 20:00, la Antena 1!

În a doua ediție „Asia Express”, vedetele au mâncat cel mai urât mirositor fruct din lume, embrion de rață și carne de ș... Până să jupoaie șerpi și să mănânce ouă crude în Vietnam?! Ce lucruri nebunești au făcut din dragoste vedetele de la &qu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x