Antena Căutare

Până să jupoaie șerpi și să mănânce ouă crude în Vietnam?! Ce lucruri nebunești au făcut din dragoste vedetele de la "Asia Express"

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, cel mai dur show de televiziune din România, au avut parte de probe dintre cele mai grele, în aventura vieții lor, care se află abia la început. Au jupuit șerpi, au mâncat fructe urât mirositoare și ouă crude, însă nimic nu pare să le oprească din dorința de a duce la bun sfârșit experiența.

Vedetele care au acceptat provocarea ,,Asia Express”, cel mai dur show de televiziune din România, au avut parte de probe dintre cele mai grele, în aventura vieții lor, care se află abia la început.

Au jupuit șerpi, au mâncat fructe urât mirositoare, „un fel de pepene galben cu miros de picioare nespălate", așa cum descrie Vica Blochina și ouă crude, însă nimic nu pare să le oprească din dorința de a duce la bun sfârșit experiența.

Însă nebuniile nu-s atât de străine de vedetele noastre. De Ziua Îndrăgostiților, reporterul Duță de la Neatza le-a luat la întrebări: "Care a fost cel mai nebun lucru făcut din dragoste?"

Răspunsurile au venit îndată. Unii mai serioși, alții mai puși pe șotii, poveștile lor sunt savuroase.

Lora şi iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu, fraţii Moroşanu, Dorian Popa şi mama sa, Raluka şi Ana Baniciu sunt cei 12 aventurieri rămași în cursa pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Călătoria lor prin Vietnam, Laos, Cambodgia şi Thailanda, cu doar un euro pe zi, poate fi urmărită în fiecare luni şi marţi de la ora 20, pe Antena 1.

Aventura "Asia Express" taie răsuflarea! Daniela Crudu, în impas imediat după ce a ajuns în Vietnam: "Am ... Cătălin Moroşanu, călătorie de coșmar la Asia Express: "Domnule șofer, colegu' a vomitat în spate"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x