Antena Căutare

Care este motivul pentru care Adrian Nartea a mers la Asia Express alături de Cosmin Vîjeu. Ce legătură neștiută există între ei

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu formează o echipă puternică în Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7. Aceștia au ales să meargă împreună într-o aventură de neuitat dintr-un motiv bine stabilit. Puțini știu că între ei există o legătură specială.

Galerie
Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu formează o echipă puternică în Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7 | Antena 1

Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au acceptat provocarea Asia Express. Cei doi au pornit într-o cursă contracronometru alături de alte 8 perechi. Încă din primele ediții, parcursul actorilor pe Drumul Zeilor a fost de-a dreptul spectaculos.

Cei doi au reușit să cucerească rapid inimile telespectatorilor cu ambiția lor și felul carismatic. Oamenii de acasă au privit cu mare atenție cum Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu obțin primele victorii din Asia Express.

Citește și: Asia Express sezonul 7, 2 septembrie 2024. Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu au mers la statuia zeiței. Cum au prins țiparul

Un lucru este cert, actorii formează o echipă puternică. Până în prezent, aceștia au ținut pasul cu ceilalți concurenți din reality show, demonstrând că locul lor este pe Drumul Zeilor. De altfel, legătura specială dintre cei doi nu a fost trecută cu vederea.

Articolul continuă după reclamă

De ce a ales Adrian Nartea să facă echipă cu Cosmin Vîjeu la Asia Express - Drumul Zeilor, sezonul 7

În urmă cu puțin timp, Adrian Nartea a vorbit despre relația de prietenie cu coechipierul său din Asia Express. De asemenea, acesta a scos la iveală motivul pentru care a mers într-o astfel de aventură cu acesta.

„Participarea la „Asia Express nu a fost plănuită, dar a stat pe masa mea de oportunități aproape opt luni. Ideea nu a fost a mea, a venit din partea unui prieten, dar s-a concretizat mult mai târziu, când, într-adevăr, eram pregătit să o fac. Și când am fost pregătit să o fac, am avut nevoie de un partener.

Întâmplarea a făcut că, în momentul în care mă gândeam cu cine aș putea face o echipă bună, a venit Cosmin la mine și, de nicăieri, pentru că el nu știa nimic, mi-a spus că i-ar plăcea să meargă la „Asia Express cu mine, că am face o figură frumoasă.

Eu i-am zis: „Nu cred că îmi spui asta acum!. El m-a întrebat: „De ce nu?. Am știut atunci că putem fi o echipă șmecheră și i-am spus: „Trebuie să vorbim despre asta. A făcut ochii mari și am început să râdem și să plănuim să mergem. A fost cea mai simplă și din suflet alegere de ambele părți”, a povestit actorul, conform viva.ro.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au vorbit despre provocări

„Cosmin e un copil haios prins într-un trup de bărbat matur. Este pe cât de comic și simpatic, pe atât de serios și bătăios atunci când este nevoie, dar de fiecare dată reușește să transforme orice supărare, nervi sau presiune în glume și zâmbete. Ne știm de vreo doi ani, timp în care am călătorit împreună, ne-am distrat împreună, în turneele noastre cu teatrul, dar și la repetiții, și la sală, și peste tot unde ne loveam cap în cap sau, mai bine zis, nas în nas.

Îl admir pentru toate râsetele pe care le provoacă non-stop, dar și pentru talentul pe care îl are pe scenă și seriozitatea și simplitatea cu care poate rezolva lucrurile. Amintiri sunt multe, farse, hârjoneli, păcăleli, certuri, dar toate încheiate cu râs, o bere și o îmbrățișare”, a mai adăugat Adrian Nartea, potrivit sursei citate.

Adi Nartea și Cosmin Vîjeu au luat imunitatea în ediția de ieri. Asia Express, lider de piață. Ce se întâmplă în ediția ... Ce diferență de vârstă există între Andrei Ursu și Vlad Condurache de la Asia Express sezonul 7. Cine este mai mare și c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x