Antena Căutare

Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 7. Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au vorbit despre provocări

În episodul 7 din Jurnal de călătorie – Asia Express – Drumul Zeilor, echipa formată din Adrian Nartea și Cosmin Vijeu se pregătesc să facă față competiției acerbe.

Galerie
Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au dezvăluit că sunt fanii emisiunii Asia Express și au urmărit-o încă de la primul sezon, fără să știe că vor ajunge și ei să fie concurenți. | A1

Adrian Nartea și Cosmin Vijeu au dezvăluit că sunt fanii emisiunii Asia Express și au urmărit-o încă de la primul sezon, fără să știe că vor ajunge și ei să fie concurenți.

Adrian Nartea și Cosmin Vijeu, în Asia Express pe Drumul Zeilor

“Cred că de la primul sezon am zis “Mamă, ce mișto, ce aș vrea!””, a spus actorul Adrian Nartea.

De câte ori se uita la Asia Express și vedea prin ce probe trec concurenții, se gândea cum s-ar fi descurcat și el și ce tehnici ar fi folosit ca să câștige.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 6. Încercările dificile prin care au trecut Victor Slav și Selina

“Oare eu mă descurcam mai bine?”, se întreba Adrian Nartea.

Tot el a povestit că niciodată ce se vede la televizor, din confortul casei, nu e deloc la fel cu ce se întâmplă în realitate pe traseu atunci când au de făcut probe grele.

“Dacă voi de acasă credeți că puteați să faceți mai bine, luați-vă gândul. Veniți aici și încercați. Eu sunt aproape sigur că o să întâmpinăm dificultăți. Le primesc cu brațele deschise pentru că știu că după ele o să fiu mult mai înțelept”, a mai zis Adrian Nartea.

“Eu cu siguranță o să mă enervez câteodată, dar mă enervez pe mine așa”, a spus Cosmin Vijeu.

Când au fost întrebați ce așteptări au de la cel mai dur reality show, ei au răspuns râzând:

“Să ne distrăm, să ne simțim bine. Mie îmi e frică de momentul ăla când o să ne zică cineva “Gata, acum dați-ne telefoanele” și atunci o să fim amândoi cu soțiile “Să știi că am început, gata, te iubesc””, a zis Cosmin Vijeu.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 5. Betty Salam și Cătălin Vișănescu, experiența inedită în Asia

“Când zici că îți e frică de șerpi, o să ne dea șerpi. Așa că nouă ne e frică de iepurași, de ursuleți panda. Avem plușofobie”, a zis Cosmin, încercând să atragă doar probe ușoare, la care să nu intre în contact cu animale periculoase.

Legat de mâncare, Cosmin a recunoscut că el este foarte irascibil dacă nu mănâncă.

“Orice am mânca e comestibil, dar orice am atinge nu cred că e ceva să ne rănească”, a mai adăugat Cosmin.

Adrian spune că începe această competiție fiind deschis la provocări, la lucruri mișto, la greutăți peste care e curios să vadă cum le va depăși.

“În momentul în care îți creezi așteptări, e clar invariabil că vei avea dezamăgiri. Eu nu îmi fac așteptări”, a mai adăugat Adrian Nartea.

“Da, deci ne vedem în finală”, a mai spun Cosmin Vijeu.

Citește și: Jurnal de călătorie - Asia Express | Drumul Zeilor, episodul 4. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au vorbit despre fricile lor

Fotoreportaj Asia Express - Drumul Zeilor, episodul 10. Ce soluții găsește echipa de filmare când condițiile sunt extrem... Oana Paraschiv și Mihai Găinușă pornesc pe Drumul Zeilor, în sezonul 7 Asia Express! Mihai: „Eu semăn mult cu Daniela Cr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat
Mireasa sezonul 10, 17 septembrie 2024. Concurenții au gătit legați la ochi! Cine a câștigat Marti, 17.09.2024, 16:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x