Căutare Live

Ce a făcut Estera Buble imediat cum a ajuns acasă din Asia Express: „Am plâns când am văzut cât crescuseră copiii”

Estera Buble și Lidia Buble au format una dintre cele mai puternice echipe din sezonul 4 Asia Express. Sora artistei a mărturisit că în momentul când s-a întors acasă din competiție a plâns când și-a văzut copiii.

Estera Buble a mărturisit că a plâns când și-a văzut copiii, când s-a întors din Asia Express

Antena 1

Estera Buble este mama a doi copii, iar dorul de ei a fost imens, în timpul competiției Asia Express.

Sora Lidiei Buble a mărturisit că, în momentul în care s-a întors acasă, din Israel, și-a îmbrățișat familia și a încpeut să plângă când a văzut cât au crescut cei doi băieți în absența ei.

Estera Buble, mărturisiri emoționante. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut când s-a întors din Asia Express

„Acasă, cand am ajuns, mi-am îmbrățișat familia mult, am plâns când am văzut cât crescuseră copiii în absenţa mea. Apoi, m-am dus la un tratament facial unde cred că am adormit. Spuneam foarte des „vai ce bine e să faci duş când vrei, „ce bine e să stai când ai chef şi am avut un concediu scurt la mare, unde am dormit aproape încontinuu”, a povestit Estera Buble, pentru viva.ro.

Întrebată dacă a slăbit în Asia Express, Estera Buble a mărturisit că a trecut peste rușine când a fost vorba despre cerut de mâncare:

„Nu am slăbit. Deloc! Ba chiar cred că am luat 2-3 kg în plus. Am ştiut că, dacă ne este ruşine să cerem când ne este foame, nu rezolvăm nimic, ba chiar ne tăiem singure craca de sub picioare. Aşa că noi, de fiecare dată când am avut timp şi puteam, le ceream mâncare oamenilor şi, în general, oamenii ne dădeau. Acum, ajunsă acasă, nu mai pot să văd pâine sau sendvișuri, pizza şi toate uscăturile mâncate în Asia Express”, a spus Sora Lidiei Buble pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Estera Buble, imaginile tandre alături de soțul ei. Cât de frumoși sunt împreună și cum s-au pozat

Lidia și Estera Buble au format o echipă puternică în sezonul 4 de Asia Express

Lidia și Estera Buble au fost foarte competitive la Asia Expess, iar sora artistei a mărturisit că a plecat de acasă cu scopul de a câștiga.

„Eu am plecat de acasă setată pe câştig. Nici măcar o dată nu m-am gândit să renunţ, pentru mine asta nu era o opţiune. Au fost momente foarte dificile, dar ne-am încurajat reciproc şi am reuşit să strângem din dinţi şi să mergem mai departe”, a spus Estera Buble.

Citește și: Cum arată soțul și copiii Esterei Buble. Partenera Lidiei Buble de la Asia Express se mândrește cu o familie superbă

Lidia și Estera Buble au părăsit competiția Asia Express Drumul Împăraților, în ediția de pe 24 noiembrie 2021. Chiar dacă și-ar fi dorit să joace în Finală, Estera Buble a mărturisit cât de recunoscătoare este că a trăit experiența Asia Express alături de sora ei.

Citește și
Ana Maria Calița, pe scena iUmor 2021
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
iUmor, 5 decembrie 2021. Ana Maria Calița, dezvăluiri despre fosta relație. Momentul care a stârnit hohote de râs
andrada si victor se tin de mana in platoul mireasa sezon 4
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
Ce au postat Andrada și Victor la câteva ore după ce au fost eliminați de la Mireasa. Una dintre postări e comună
colaj de imagini cu tanarul cuza de la asia express in bucataria chefi la cutite si la neatza
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Cuza de la Asia Express iubește din nou? Cum arată tânăra despre care presa scrie că îi e iubită și s-au mutat împreună
Mai multe articole

„Emoții, legătură mult mai strânsă între mine și Lidi, adrenalină, competitivitate, încredere de sine mult mai mare, ritm de viață alert (că la armata), lume nouă, foame, cerșit cazare și transport. Așa descriu, pe scurt, experiența Asia Express, experiență pe care o consider o a două mea copilărie, dar trăită la intensitate maximă”, este modul în care a descris Estera Buble experiența Asia Express.

Estera, mesaj emoționant după ce a părăsit Asia Express. Ce spune despre experiența trăită alături de sora sa, Lidia Bub... Echipele Emi – Cuza și Mihai – Elwira Petre luptă în marea finală Asia Express - Drumul Împăraților duminică seara, la A...
Ultimele știri