Căutare Live

Cum arată soțul și copiii Esterei Buble. Partenera Lidiei Buble de la Asia Express se mândrește cu o familie superbă

Estera Buble, sora Lidei Buble și partenera sa din Asia Express are o familie minunată care o așteaptă acasă.

Estera Buble, sora Lidiei Buble și partenera ei din Asia Express se mândrește cu o familie superbă

Instagram & Antena 1

Estera Buble are 30 de ani și este mama a doi copii. Sora Lidei Buble este make-up artist și duce o viață frumoasă alături de familia ei. Concurenta Asia Express 2021 a publicat de-a lungul timpului imagini cu băieții săi și tatăl lor: „Portret de familie”, a scris Estera Buble în dreptul unei fotografii publicate pe contul său de Instagram.

Estera Buble a acceptat provocarea Asia Express, dornică să câștige: „Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig”, i-a zis Estera Buble surorii sale, înainte de a porni în aventura vieții lor, în cadrul Juranlului de Asia.

Pentru a fi alături de Lidia Buble în Asia Express, Estera Buble i-a lăsat acasă pe soțul și pe cei doi băieți ai săi.

Ce spun Lidia și Estera Buble despre participarea în Asia Express

Lidia și Estera Buble au fost foarte apropiate de când erau mici, iar ambiția și competitivitatea le-a determinat să accepte numaidecât provocarea Asia Express: „Pe mine nu mă faci de rușine. Dacă vin, eu câștig”, i-a zis Estera Buble surorii sale, înainte de a porni în aventura vieții lor.

Când au ajuns în competiție, cele două surori au dat piept cu dificultățile de acolo: „Când ești în momentul ăla acolo și e stresul și ești agitat și nedormit și nemâncat reacționezi cu totul și cu totul altfel”, au spus surorile.

„Nu vedem autostopul ca fiind un impediment pentru noi, pentru că, în general, reușim foarte ușor să ne facem plăcute”, spune Lidia Buble înainte de plecare.

Totuși, la fața locului au constatat că oamenii ezită să le ia la autostop, fiindu-le teamă de coronavirus. Surorile s-au mai confruntat și cu probleme de comunicare.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 6. Adriana Trandafir și Maria Speranța, clipe de cumpănă după ce fiica Adrianei a avut nevoie medic

Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

„Foarte greu reușim să ne înțelegem cu ei. Știi cum ne înțelegem? Ca turcii. Ni s-a întâmplat să mergem la multe porți și să fim ușuite și pe lângă faptul că eram respinse se uitau la noi cu dispreț”, au declarat tinerele.

Ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera Buble, în Asia Express

Ceea ce le-a marcat cel mai mult pe Lidia și Estera a fost însăși prima zi de Asia Express:

„Prima zi cred că n-o s-o uităm niciodată. Am fost luați total prin surprindere. Ne-am trezit cu bagajele în mijlocul străzii, am alergat cu vreo 40 de kilograme de bagaje. După care să stai să-ți cauzi cazare în 4 ore”, au spus surorile.

Fetele s-au confruntat și cu respingere din partea localnicilor:

„În timp ce toată lumea își bate joc de tine. Efectiv toată lumea râdea de noi. Nu înțelegeau de ce două fete atât de bine îmbrăcate și de drăguțe se plâng că nu au bani, nu au ce mânca, nu au unde să doarmă. Ne spuneau vreți să dormiți? Păi intrați aici în grajd cu vacile și dormiți. Eram ca la nuntă cu alaiul după noi, oameni care râdeau de noi și efectiv era să rămânem să dormim într-un cort, sau într-o școală părăsită. Am dormit și la un cămin de homeless, în următoarea zi am dormit la o familie foarte drăguță și numeroasă și acolo ne-am simțit ca acasă”

Surorile au trecut peste orice fel de rușine și s-au folosit de farmecul lor pentru a-i convinge pe localnici să le ajute:

„M-am obișnuit cu cerșitul. Oamenii chiar sunt buni și ne dau și ne cumpără. Sunt zile în care nici măcar nu cheltuim acel euro. Pur și simplu ne oprim pe stradă și cerem.”

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 4. Patrizia Paglieri și Francy au fost prinși de polițiști la autostop: „Treci de la agonie la extaz”

În ciuda greutăților, cele două surori susțin că sunt atât de competitive și de dornice de performanță, încât și-au propus să ajungă în finală:

„Eu mă văd în finală. Nu cred că este un lucru pe care nu l-aș face. La Asia Express poți descoperi cât ești de puternic. Asia Express înseamnă adrenalină, dificultate, necunoscut, stres, un psihic foarte puternic, dar și frumusețe”, au conchis surorile.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Cristina Șișcanu, fotografiată alături de mama ei. Cât de bine seamănă cele două...
Ultimele știri