Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Bontea, criză de râs! Speak și Ștefania rămân în competiție! S-au simțit sechestrați! Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 16. Speak și Ștefania au fost cât pe ce să părăsească competiția. Cei doi s-au simțit sechestrați, în cea mai dubioasă întâmplare. Sorin Bontea a fost cât pe ce să leșine de râs.

Concurenții din „Asia Express”, sezonul 3, au dat de bogătași din Filipine, în cea de-a 16-a ediție a emisiunii, dar au avut parte de mari surprize, când le-au cerut să îi cazeze.

Apoi, vedetele au votat pentru „Ultima Șansă” și s-a lăsat cu atacuri și supărări.

„Blondele sunt un pic prea relaxate. Cred că nu știu ce le așteaptă. Cu siguranță nu vor mai obține imunitatea. Voi face eu tot posibilul să nu o mai obțină. Dacă aș putea, aș vota ambele echipe – și Radu cu Abagiu, și blondele”, a spus Florin Ristei, înainte de a vota.

Cele trei echipe intrate la Ultima Șansă au fost provocate să rezolve Sudoku, dar nu normal, ci cu fructe, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3.

Adda s-a așezat în genunchi în fața unui bărbat, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16, ca să îl înduplece să îi ducă pe ea și pe soțul ei, Cătălin Rizea, la adresa următoarei misiuni, in cursa pentru „Ultima Șansă”.

Cele trei echipe aflate în cursa pentru Ultima Șansă, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, s-au întrecut nebunește, cu ajutorul unor localnici, și cu niște frunze după ei.

Concurenții aflați în cursa pentru Ultima Șansă, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, au fost provocați să construiască cele mai simpatice „coșmelii” și să le ducă în dreptul unei biserici, în Filipine. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor s-au certat.

Apoi, vedetele au reprodus imaginea cu nașterea lui Iisus Hristos, cu ajutorul unor localnici, în fața unei biserici.

Concurenții aflați în cursa pentru ultima șansă in „Asia Express”, sezonul 3, ediția 16, au fost provocați să caute tablouri într-un hotel celebru din Paoay, Filipine.

Chef Sorin Bontea a fost cât pe ce să leșine de râs, în cea de-a 16-a ediție din „Asia Express”, sezonul 3, în ultima misiune din cursa pentru ultima șansă.

Speak și Ștefania au ajuns ultimii la punctul de întâlnire cu Gina Pistol, în cursa pentru Ultima Șansă, în ediția 16 din „Asia Express”, sezonul 3. Ancora a fost verde, așa că nu au părăsit competiția.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video