Antena Căutare

Speak și Ștefania, plimbare cu găinile, Alina și Carmen cu mașina poliției, frații Ristei deținătorii amuletei. Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 17

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 17. Speak și Ștefania au parte de o călătorie neobișnuită într-un coteț cu patru roți. Alina și Carmen au fost plimbate cu mașina poliției, iar frații Ristei sunt norocoșii câștigători ai amuletei.

Speak și Ștefania, plimbare cu găinile, Alina și Carmen cu mașina poliției, frații Ristei deținătorii amuletei. Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 17
Ce s-a întâmplat în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 17

Autocarul misterios îi pune pe gânduri pe concurenți. "Când ne puneți pe toți la un loc ceva sigur se întâmplă!".

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, vedetele au parte de o călătorie misterioasă cu autocarul. Primi care au coborât au fost Ștefania și Speak.

Speak și Ștefania, calătorie într-un coteț pe patru roți: "Am găsit o mașină plină cu găini pe care trebuia să le ținem în brațe"

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, Speak și Ștefania au parte de o călătorie neobișnuită. ”Am găsit o mașină plină cu găini pe care trebuia să le ținem în brațe”, a spus Speak

Speak și Ștefania au avut parte de o supriză de proporții! Au căătorit cu găinile în brațe. Până acum nu au avut parte nicicodată de o cursă într-un coteț pe patru roți.

"Pe lângă că am stat să găsim o mașină 20 de minute, am găsit o mașină cu găini, pe care trebuia să le ținem în brațe și nu 10 minute, două ore!", spune Speak.

Concurenții din Asia încep să se simtă rău. Alina Ceușan: "Totul fumul venea pe noi. Zici că ne gaza"

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, concurenții din Asia Express încep să se simtă rău din cauza drumului și căldurii. ”Totul fumul venea pe noi. Zici că ne gaza”, a spus Alina.

Alina și Carmen au ajuns în mașina de poliție la Asia Express! "Le-am explicat situația și mi-au zis simplu..."

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au parte de o plimbare cu mașina de poliție. Cele două au găsit cursa de aur cu care să ajungă la destinație, dar pe drum au întâmpinat probleme.

Adda are nevoie de ajutorul medicului: "Simțeam că se învârte tot Filipinele cu mine"

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, Adda trece prin momente cumplite. Efortul din zilele anterioare își spune cuvântul și organismul ei cere un repaus.

În căutarea cântecului pierdut "Ai, ai, ai!" Florin Ristei și Dan au dat concert într-o remorcă

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, concurenții au fost supuși la o probă muzicală, mai atipică. Au plecat în căutarea unui cântec care i-ar fi ajutat în traseu. Fodor și Bontea au fost cei mai încercați la această probă. "Ai, ai, ai, ai Constanța, Huși!"

Frații Ristei sunt norocoșii câștigători ai amuletei! "Ca o penicilină a fost asta!"

La sfârșitul probei: Ristei și Dan au câștigat amuleta!

Cursa se strânge, presiunea e mare, iar condițiile sunt extrem de diferite de fiecare dată. Trebuie să înduri greul pentru a ajunge la final!

Vedetele din Asia Express joacă bowling ca în Epoca de Piatră. Cine a câștigat întrecerea

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, vedetele joacă bowling ca în Epoca de Piatră. Iată cine a câștigat întrecerea.

Cowboy-lor le place aventura, băutura și serile de jocuri. În aventură concurenții se află deja, iar de băut nu își permit, dar de un joc de bowling sunt pregătiți! Concurenții vor juca până vor dărâma toate popicele!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, păcăliți de Speak și Ștefania: "Sper să nu ne luam la bătaie!"

Fodor și Bontea au fost păcăliți de către Speak și Ștefania că cineva le-ar fi furat bagajale, dar totuș a fost o înscenare pentru a-i aduce la locul de cazare!

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, păcăliți de Speak și Ștefania: "Sper să nu ne luam la bătaie!"... Concurenții Asia Express, sezonul 3, ajung în triburile Igorot. "Când i-am văzut pe băieții cu oasele la gât...&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x