Antena Căutare

Concurenții din Asia încep să se simtă rău. Alina Ceușan: "Totul fumul venea pe noi. Zici că ne gaza"

În Asia Express, sezonul 3, episodul 17, concurenții din Asia Express încep să se simtă rău din cauza drumului și căldurii. ”Totul fumul venea pe noi. Zici că ne gaza”, a spus Alina Ceușan.

Traficul este redus și e greu să prinzi mașini, dar cel mai greu de îndurat sunt curbele extrem de strânse cu viraje ce își întorc stomacul pe dos.

"Vai de capul meu, mi-e atât de rău că nu știu cum reușesc să mă abțin. Nu exagerez, abia mai puteam sta acolo. Erau munți frumoși, erau serpentine, dar noi stăteam în camion, fumul de la motorină venea tot pe noi, zici că ne gaza. A fost cea mai groaznică zi, frate!", spune Carmen.

Asia Express, sezonul 3, episodul 17

Cursa se strânge, presiunea e mare, iar condițiile sunt extrem de diferite de fiecare dată. Trebuie să înduri greul pentru a ajunge la final!

Alina și Carmen au ajuns în mașina de poliție la Asia Express! "Le-am explicat situația și mi-au zis simplu..."... Adda are nevoie de ajutorul medicului: "Simțeam că se învârte tot Filipinele cu mine"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x