Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

„Pute a mort!”. Stinky tofu, cel mai mare chin pentru concurenți! Certuri între coechipieri! Adda și Cătălin Rizea i-au dat șah mat unui psiholog! VIDEO

„Asia Express”, sezonul 3, ediția 34, difuzată pe 20 aprilie 2020. Concurenții rămași în competiție, pe „Drumul Comorilor”, au avut parte de cel mai mare chin de până acum. Au fost provocați să mănânce stinky tofu! S-a lăsat cu certuri! Adda și Cătălin Rizea au blocat un psiholog.

Ștefania a făcut o criză de nervi, în ediția „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie. Speak a reușit să o supere, fără să se prindă imediat de ce.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au pus de-o ceartă, în Parcul Cihu, acolo unde au fost provocați să găsească piese ale unui indiciu prețios, în multitudinea de statui ale primului preşedinte al Taiwanului.

„Nu poate să îmi dea dreptate! Nu poate! E prea bine pe corp ca să poată face asta! Inteligența lui emoțională nu-l lasă!”, a spus chef Sorin Bontea.

Apoi, chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au avut parte de o experiență de necrezut. Au dat de oameni pe care nu îi vor uita vreodată! „Eu nu știu dacă ei se prind că trăiesc pe Pământul ăsta!” ,a spus Răzvan Fodor.

Mai târziu, concurenții rămași în competiția „Asia Express”, sezonul 3, au avut parte de cel mai mare chin de până acum! Au fost provocați să mănânce stinky tofu.

Cătălin Rizea și-a pierdut răbdarea cu soția lui, Adda, înainte de a ajunge să separe crabi, în funcție sexul lor.

Apoi, Adda și Cătălin Rizea au blocat un psiholog, în Taiwan, după ce l-au cunoscut, chiar în locuința lui. Cântăreața a găsit și un pian, la care a cântat, cât să se „răcorească”.

CONECTEAZA-TE CU ASIA EXPRESS
Subscribe pe
👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati pe site 👉 Asia Express

🌴 🌊 Urmărește Asia Express Sezonul 3 pe 👉 AntenaPlay Ediții integrale, fără pauze publicitare > https://s.a1.ro/jQc6CQW

INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / 
iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe  Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Video