Antena Căutare

„Cât de prăjit să fii, mă? Eu nu știu dacă ei se prind că trăiesc!”. Sorin Bontea și Răzvan Fodor, experiență de necrezut, în „Asia Express”. Cătălin Rizea: „Nevastă-mea e psihopată!” - VIDEO

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au avut parte de o experiență de necrezut, din cauza unor localnici din Taiwan, în ediția din „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie.

Una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat toți concurenţii din „Asia Express”, sezonul 3, în Taiwan, a fost cea de comunicare. Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au avut parte de o experiență de neuitat!

„Când se deschide geamul, dăm de doi lipiți de scaune! Un domn mai în vârstă și băiatul lui, proaspăt bătut. După ochi, se și droga.

Ei au pe aici niște ronțăieli – ei spun că cică să se încălzească. Avea ochii cruciș în cap și un dinte lipsea. Și taică-su avea toți dinții bușiți în față și ochii ca la melc în cap. Nu înțelegeau nimic!”, au povestit chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Ștefania, criză de nervi, în „Asia Express”, sezonul 3! Cum a supărat-o Speak. „Stai, bebe, stai! Nu înțeleg de ce te comporți cu mine urât!” – VIDEO

„Eu nu știu dacă ei se prind că trăiesc pe Pământul ăsta!”, a spus Răzvan Fodor.

„Cât de prăjit să fii, mă?”, l-a completat coechipierul său, chef Sorin Bontea.

În echipa formată din Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, n-a mers totul ca pe roate în această etapă a competiței „Asia Express”, sezonul 3.

„Nu poate să îmi dea dreptate! E prea bine pe corp ca să poată face asta!”. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, ceartă, la „Asia Express”. VIDEO

„Nevastă-mea mă jur că e psihopată!”, a spus Cătălin Rizea despre Adda. Ca să aflați de ce a spus asta, urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3.

Finala „Asia Express”, sezonul 3, se apropie!

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Adda și Cătălin, Speak și Ștefania își folosesc ultimele și cele mai importante reusurse în călătoria lor pe Drumul Comorilor.

Cele trei echipe luptă ca să ajungă în Taipei, oraș în care se va desfășura marea finală. Câștigătorii „Asia Express”, sezonul 3, sunt tot mai aproape de marele premiu. Cine vor fi aceștia veți afla curând, după marea finală, la Antena 1.

„Nu poate să îmi dea dreptate! E prea bine pe corp ca să poată face asta!”. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, ceartă, l... „Băi, știți cum miroase mortul? Ăla e parfum, tată! Pute! Ferească Dumnezeu de așa ceva!”. Stinky tofu, cel mai mare chi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x