Antena Căutare

Cine e Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce a zis despre soția lui

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au decis să facă echipă la Asia Express sezonul 7. Descoperă ce dezvăluire a făcut vedeta, înainte de plecarea pe Drumul Zeilor.

colaj foto cu mihai gainusa si oana paraschiv si poza cu sigla asia express sezonul 7 Galerie
Mihai Găinușă a decis să particippe alături de soția lui la Asia Express sezonul 7 | Antena 1

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Una dintre cele nouă echipe care a decis să plece pe Drumul Zeilor și să descopere ce provocări inedite a pregătit Irina Fodor este cea formată din Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de la radio.

Cine e Mihai Găinușă de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Ce a zis despre soția lui

Mihai Găinușă este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați realizatori și prezentatori români de radio și televiziune, acesta având o carieră de zeci de ani.

S-a născut pe 6 noiembrie 1970 la Sibiu și are în prezent vârsta de 53 de ani. Este căsătorit cu Ioana Găinușă din anul 2004 și au împreună doi copii. Femeia a ales să stea departe de lumina reflectoarelor. În cadrul unei interviu, Mihai Găinușă a recunoscut faptul că au fost dăți când a pus cariera mai presus de familie, chiar el povestind despre momentul în care i-a cerut soției să își programeze operația de cezariană în funcție de programul său de filmări. Tot despre soția sa a dezvăluit faptul că a cucerit-o, cel mai probabil, cu numeroasele glume pe care le face, inclusiv cererea în căsătorie fiind una „în numele unui prietenț”, glumă pe care se pare că Ioana Găinușă a gustat-o și a spus „da”.

Citește și: Cine e Oana Paraschiv de la Asia Express sezonul 7 - Drumul Zeilor. Cu ce se ocupă colega de echipă a lui Mihai Găinușă

Pe lângă impresionanta carieră în televiziune și radio, ce i-a adus numeroase premii prestigioase, Mihai Găinușă a lansat și cărți precum „Fără cap și fără coadă: roman rotund”, „Răpirea Parisiei şi alte povestiri”, „povestiri mortale”, „Fără cap și fără coadă”, „Cotcodăceii”, „Trialoguri cârcotașe”, „Jurnal de viitor” și „Scândura de frizerie”.

A absolvit cursurile Școlii Superioare de Jurnalism, licențiat în presă scrisă la Facultatea de Jurnalism, și a avut o bursa media la Paris.

Citește și: Cine sunt concurenții de la Asia Express sezonul 7. Acestea sunt cele 9 perechi care pleacă pe Drumul Zeilor

Acesta a decis să participe la Asia Express sezonul 7 alături de Oana Paraschiv, colega lui de la radio, alături de care speră să trăiască din plin toate aventurile pe care le va scoate în cale Drumul Zeilor. Mai mult decât atât, concurentul se consideră îndeauns de pregătit pentru a face față oricăror provocări, oricât de dificile ar fi ele.

Ce spune Mihai Găinușă despre Asia Express sezonul 7, de la Antena 1

Iată mai jos mesajul transmis de Mihai Găinușă înainte de-a porni pe Drumul Zeilor, la Asia Express sezonul 7:

„Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și sa facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei si cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că mi-ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații, că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atuu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”, a fost mesajul transmis de vedetă.

Oana Paraschiv, a avut și ea o completare: „Asia Express este show-ul din care nu am ratat nicio ediție, ca telespectatoare, și care de multe ori m-a făcut sa spun: eu n-as putea să fac asta vreodată. Ei bine, ce să vezi? Pusă în faţa acestei propuneri nu am putut să spun nu. Cred că este cea mai mare nebunie în care mă arunc și sper să ies învingătoare din această luptă cu mine, să trec peste toate fricile și angoasele pe care le are un om anxios ca mine”.

Irina Fodor, primele imagini de la filmările Asia Express sezonul 7. Cum a fost surprinsă prezentatoarea TV... Cum arată casa în care locuiește Betty Salam cu familia sa. Lasă întregul confort pentru aventura Asia Express...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x